• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Ритуал за връщане на енергийните двойници и части от душата

PostАвтор: Agena » петък, 2016-01-15, 11:35 PM » Пост # 1

В течение на целия си живот и не само този човек губи себе си късче по късче.Той оставя части от душата си,оито се привързват към хора,места,ситуации.Като губим част от себе си,губим и своята лична сила.Затова и достигайки определена възраст,се оказваме обезсилени,обезверени,с "изядена" аура и приличаме на огризки от ябълка.

Има същества,които ни помагат да съединим душата в себе си-някои ги наричат ангели.За тази цел трябва да извършим три призива.Всички фрагменти на душата ни се намират във Вселената и чакат своя час за връщането си у дома.

Първият глас на душата призовава частиците на вашата душа,за да се съберат отново и да се върнат вкщи.

Вторият глас на душата ги подканя.

Третият глас отваря коридора за връщането им и ги привлича.

Заемете удобна поза,вдишайте дълбоко и кажете:

"Аз/името и фамилията ви/ ,провъзгласявам пред цялата Вселена и призовавам всички частици от моята Душа,разпръснати някъде,да се върнат в лоното на Душата ми и да се съединят в едно.Аз прогласявам този призив пред цялата Вселена  и го изпращам във всички Нейни кътчета.Нека моят призив да бъде чут от всички!"

Направете отново едно дълбоко вдишване и кажете вторият призив:
    "Аз /името и фамилията/,обявявам на космическото табло за обявления,всички частици от моята Душа,изгубени във Вселената,откраднати от някой или подарени на някой,да се върнат при мен и да се съединят в едноа единна моя Душа.Това е само Моята Душа и само аз имам право да я владея,тъй като тя се явява Мен,а аз-Нея."
                  /следва продължение,което ще допиша вечерта/

Added (2016-01-15, 11:23 PM)
---------------------------------------------
След тези думи може да се види интересно зрелище,при което мислено да видите как малки искрици ,подобно на малки звезди се събират в едно под формата на линия или дъга под 45 градуса и се построяват пред вас.Някои идват поединично,а други-на групи.Всичко зависи от това,доколко силен е бил ударът.Понякога може да се забележи,че частиците сякаш са повредени,което намеква на факта,че е било упражнено издевателство или насилие.Може мислено да поговорите с тях и да ги попитате кое ги е довело до тази деформация.Понякога се връщат дори цели енергийни двойници.

След това поемете дълбоко въздух и преминете към третия призив:

"Аз,/името и фамилията ви/,се обръщам към всички частички на моята Душа,които са се върнали да се съединят в едно в единната моя Душа.Аз се нуждая от вас и ви искам."

Третият призив изразява готовност да станете здрави и щастливи,да носите отговорност за действията си.Когато той бъде произнесен,искрите започват да се движат към вас.

Те се отделят от дъгата поотделно отдясно наляво и влизат във вас през слънчевия сплит.

Колкото по-бърза е скоростта,толкова по-меко навлизат във вас частиците.Изчакайте,докато всички частици навлязат във вас.В най-скоро време ще настъпи съединение на душата ви и изцеление,което няма равно на себе си.Различни чвства ще ви изпълват-вътрешна радост,спокойствие,чувството,че сте се завърнали вкъщи.Отначало може да чвствате,ч преливате от енергия,като че ли всяка частица от тялото ви си е намерила точното място.После ще почувствате топла вълна,която се рзлива по цялото ви тяло.По-нататък трябва да простите сами на себе си и да се съедините с Душата си.Това е много важно,защото вие сами сте създали положението, в което частиците от Душата ви са се изгубили,вероятно поради вътрешен конфликт.Важно е да осъзнаете това!
   В подсъзнанието си вие знаете,че вашата Душа е взела решение да се въплъти в тялото ви,че тя решава кога да започне живота,кои да са родителите,как да изглежда човека.Ако външността ви не ви устройва,то вие се сърдите на Душата си,оето води до отчуждение.Това отслабва и разбива Душата.
    Прегърнете се сега сами с двете си ръце,това е затварянето на кръга,приемането на себе си.Това е вълнуващ момент,при който много хора плачат.А сега благословете Себе си!Благословията към себе си е следната:
   "Аз,името и фамилията ви,се обръщам към всички частици от своята душа ,които са се върнали и ви благославям с вашето завръщане.Аз се обръщам към моята Душа и я моля да се съедини с мен.Аз не искам да влизам в конфликт с теб,Душа,аз искам да те приема.Аз те моля за прошка,аз те моля за прошка/казвате това два пъти/,за това,че създадох предпоставки за разцеплението,защото не го съзнавах.Аз те моля,моя Душа,изпълни ме със силата си,напълни ме с любовта си..."В течние на 2 минути вие ще се изпълвате с енергията на любовта към себе си,която ще се разпространява из цялото ви тяло.Вие отново ставате ЦЕЛИ!
    Съединението е приключило.Какво може да се очаква от такова изцеление?

Added (2016-01-15, 11:35 PM)
---------------------------------------------
Душевното ви състояние ще се уравновеси,ще се чувствате цялостни,силни.С всеки ден ще ставате все по-силни и ще се изцелява физическото ви тяло,повече няма да има загуба на енергия.Целостта на душата дава цялост на всичко останало ,ще сте по-жизнеспособни,по-лесно ще преодолявате трудностите.Имунната ви система ще се укрепи,по-лесно ще се справяте с пристъпите на ярост.Това е пътят на разцвета.

Нехама е група от висши Ангели,които се занимават с връщането на фрагментите на Душата и към тях можете да се обърнете преди началото на ритуала.В тази група има няколко могъщи Ангела и казват,че те се занимават и с Върховния съд.Добре е да се обръщате към Силите,с които сте в тесен контакт и които са свързани с традицията,която следвате.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg