• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
ПРОБУЖДАНЕ НА КЛЕТКИТЕ И ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА ДНК

PostАвтор: bezimenen » понеделник, 2014-08-18, 5:38 PM » Пост # 1

Това е 40 дневна практика за пробуждане на клетките на организма и препрограмиране на ДНК. Практиката е дадена от ЕСПАВО групата.

1 Част

Работата по развитието на светлинно кодираните нишки /спиралите ДНК и свързаните с тях чакри/ и пробуждането, препрограмирането на ДНК, е изключително важна. Ето защо споделяме с вас информация за начина, по който може всеки един човек да работи със своите вътрешни жлези. Жлезите, с които трябва да се работи, са:

1. ЕПИФИЗА – получава енергия от 12-та, 11-та, 10-та, 9-та и 8-ма чакра.

2. МАЗОЛЕСТОТО ТЯЛО – то е „мостът” между двете полукълба, представлява единния висш интелект на двете полукълба. Отразява светлината на мъдростта, която се излива чрез 7-ма чакра и я предава на средния мозък, който се състои от ТАЛАМУС и ХИПОТАЛАМУС.

3. ХИПОТАЛАМУС – това е интелектът, неговият цвят е рубиненият. Той е асимилаторът на космическата енергия. ТАЛАМУСЪТ е разумът. Той е отговорник и управител на всичката информация, която постъпва от програмата на ДНК и мозъка. Освен това получава информация от външния свят чрез петте органа на чувствата. Заедно с хипоталамуса те организират и контролират емоциите и чувствата, настроенията, мислите и усещанията ни. Таламусът разшифрова информацията в мозъка, сортира я и я обединява в един енерго-информационен „пакет” от възприятия, който съдържа всички аспекти на получения жизнен опит. Чрез вегетативната нервна система и хипофизата, той управлява организма.

4. ХИПОФИЗА – тя е единното съзнание на тялото. Тази жлеза е дворецът в центъра на живота, там, където и подсъзнанието на клетките. Съединена е с 6-та чакра. Тя командва цялото тяло.

5. ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА – свързана е с гърлената чакра.

6. ТИМУС – свързан е с 4-та чакра.

7. НАДБЪБРЕЧНА ЖЛЕЗА/ПАНКРЕАС/ – нейната чакра е 3-та – слънчевия сплит.

8. САКРАЛНИ ЖЛЕЗИ – отговарят за пикочно-половата система. Съответстват им 2-ра и 1-ва чакра.

С всяка жлеза и чакра поотделно се води разговор, който общо взето е един и същ, с някои допълнения за различните жлези и чакри:

„ ДОБРО УТРО, ДУХ НА ЖИВОТА, който поддържа работата на моето тяло чрез съзнанието на духовете на стихиите, разположени във всички клетки, молекули и атоми на моя организъм. ПРИЕМИ МОЯТА ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ за даденото ми съзнание, интелект и възможност да си съструднича с теб и с ДУХА НА ЛЮБОВТА и ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ „АЗ СЪМ”.

ОСЪЗНАВАМ, че АЗ-ИНТЕЛЕКТ-РАЗУМ- съм само посредник между всички частици на божественото съзнание на всички нива на душата и тялото, предаващ на целия организъм БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ НА АБСОЛЮТА и НЕГОВАТА ВОЛЯ, проявяваща се чрез ВИСШЕТО „АЗ СЪМ” ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ, което живее в сърцето.”

НАСТРОЙКА ЗА РАБОТА СЪС СТИХИИТЕ

1. Стихия на въздуха – неин архетип е богинята Прозерпина.

Кажете:

„Включвам програмата за сътрудничество във възстановяването на богочовешката матрица на фините тела.”

Визуализирайте бяло-виолетовия лъч.

Кажете:

„Включвам програмата за регенерация на клетките, енергиите на здравето, младостта, красотата. Включвам програмата на Безсмъртието в гените на ДНК.”

2. Стихия на огъня – неин архетип са Влюбените – космическите мъж и жена в единство.

Кажете:

„Включвам програмата за сътрудничество по възстановяването на богочовешката матрица на фините тела. Усилвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта и красотата. Включвам програмата на Безсмъртието в гените на ДНК.”

3. Стихия на Земята – неини архетипове са Богинята на правосъдието и Богът на реда в единство с истината.

Кажете:

„Включвам програмата за сътрудничество по възстановяването на богочовешката матрица на фините тела. Светлина и Любов на АЗ СЪМ, изведи от мен съзнанието за духа на Земята в моето тяло и всички чужди енергии. Усилвам регенерацията на клетките и енергиите на здравето /усеща се блокажът на смъртта, но вие го преобразувате чрез СВЕТИЯ ДУХ в енерго-информационен пакет „вечност”/. Усилвам регенерацията на младостта и красотата. Включвам програмата на Безсмъртието в гените на ДНК.”

4. Стихия на метала – неини архетипове са Магът и Магьосницата, или Алхимикът, ако са в единство. Ако не са единни, то има блокаж, който се изразява с отричане на себе си и света. Кажете „АЗ СЪМ ЛЮБОВ-МЪДРОСТ” и ще преобразувате този блокаж в енерго-информационен пакет „ГОСПОДИ, каквото и да се случи с мен, ТВОЯТА ЛЮБОВ В МЕН Е ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО.”

След като постигнете единството, кажете:

„Включвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на фините тела. Благодаря. Усилвам регенерацията на клетките, енергията на здравето, младостта и красотата.”

Ако е включен блокаж „стар/а съм”, кажете „АЗ СЪМ ЛЮБОВ-МЪДРОСТ и напълно преобразувам стария си модел в новия енерго-информационен пакет „млад/а съм” и включвам младостта.”.

Ако имате блокаж „болен/на съм”, преобразувайте го в пакет „здрав/а съм” пак със същата формула: „АЗ СЪМ ЛЮБОВ-МЪДРОСТ и напълно преобразувам стария си модел в новия енерго-информационен пакет „здрав/а съм” и включвам здравето.”

5. Стихия на Водата – неини архетипове са Магическото дете и Философът. Когато са в единство усещането е за чист, непорочен дух, любов. Ако не са в единство, блокажът е „виновен съм”. Може да го преобразувате, като кажете: „АЗ СЪМ ЛЮБОВ-МЪДРОСТ и преобразувам блокажа „виновен/на съм” в енерго-информационен пакет „простено ми е”. По същия начин се преобразуват и блокажите „ненавист към себе си” – „преобразувам блокажа „ненавиждам се” в пакет „аз съм любов, аз съм в любовта”.

След като преобразувате блокажите си, кажете:

„Включвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на фините тела. Усилвам програмата за регенерация на клетките, енергията на здравето, младостта и красотата.”

Визуализирайте и кажете следното: „АЗ СЪМ СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ изливам златен дъжд върху моето фино тяло. Измивам всяка клетка, молекула и атом, всеки орган и всяка система, които осигуряват пълноценната работа на организма ми /включете въображението си и си представете, че усещате как изцеляващата енергия на Универсалната любов измива всяка ваша клетка, молекула, атом и т.н както отвън, така и отвътре/.”

PostАвтор: bezimenen » понеделник, 2014-08-18, 5:45 PM » Пост # 2

2 Част

РАБОТА С ОРГАНИТЕ

„Добро утро /бел.ред.: „Добър ден” или „Добър вечер” – в зависимост от това по кое време на деня практикувате техниката/ на всички, АЗ СЪМ ТОЗИ/ТАЗИ, КОЙТО/КОЯТО АЗ СЪМ, СЪС СВЕТЛИНАТА НА ЛЮБОВТА И МЪДРОСТТА изтривам всички лъжливи убеждения, модели, програми за стареене, разрушение, болести, смърт и въвеждам всички нови програми:

ü Въвеждам програмата за РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ;

ü Въвеждам програмата за възстановяване на БОГОЧОВЕШКАТА МАТРИЦА НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО;

ü Въвеждам програмата за БЕЗСМЪРТИЕ НА ГЕНИТЕ В ДНК.

1. Имат ли епифизата и мазолестото тяло програма за разрушение? Да. /ако имате заболявания или неразположения в тези органи, отговорът е „да”/. Кажете „Отче наш” и молитвата към Пресвета Богородица:

„Отче наш”

Отче наш, Който си на небесата!

Да се свети Твоето име,

да дойде Твоето Царство,

да бъде Твоята воля,

както на небето, тъй и на земята;

насъщния ни хляб дай ни днес,

и прости нам дълговете ни,

както и ние прощаваме на нашите длъжници,

и не въведи нас в изкушение,

но избави ни от лукавия;

защото Твое е царството,

и силата, и славата вовеки.

Амин.

Молитва към Пресвета Богородица

Богородице Дево, радвай се!

Благодатна Марие, Господ е с Тебе!

Благословена си Ти между жените

и благословен е плодът на Твоята утроба,

защото си родила Спасителя на нашите души.

След двете молитви кажете:

„Усилвам програмата за регенерация на клетките, енергиите на здравето, младостта и красотата. Включвам програмата за възстановяване на Богочовешката матрица на физическото тяло и включвам програмата за безсмъртие на гените на ДНК.

Намерение – ВЪЗНЕСЕНИЕ на физическото тяло – сливане с ИЗТОЧНИКА НА СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА.”

2. Хипоталамус и таламус.

„Включена ли е програмата за регенерация на клетките и енергията на здравето, младостта и красотата? Да.

Усилвам регенерацията на богочовешката матрица на физическото тяло.”

Кажете молитвата „Отче наш” и молитвата „Милосърдие”:

Отвори ни вратите на милосърдието, благословена Богородице, та като се надяваме на тебе, да не погинем, но да се избавим чрез тебе от беди, защото ти си спасение за човешкия род. Амин.

Сега кажете отново молитвата към Пресвета Богородица.

„Включвам програмата за възнесение/вечност” на гените на ДНК.”

3. Малък и продълговат мозък.

„Новите програми са в действие.”

Прочетете отново молитвите „Отче наш” и „Милосърдие”.

4. Гръбначен стълб, гръбначно-мозъчна течност, централна нервна система.

„Включвам програмата за регенерация на клетките и енергията на здравето, младостта и красотата. Усилвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на физическото тяло. Включвам програмата на безсмъртието в гените на ДНК.”

РАБОТА ПО ОЧИСТВАНЕТО НА ЧАКРИТЕ

12-та чакра съединява съзнанието на Богочовека със сърцето на Единия – този, КОЙТО Е.

11-та чакра съединява съзнанието на Богочовека със съзнанието на галактическите звездни същества.

10-та чакра съединява съзнанието на Богочовека със съзнанието на Слънчевия ЛОГОС и с всички космически същества от слънчевата система.

9-та чакра обединява в едно всички енергии на Богочовека и съединява неговото съзнание със съзнанието на Земята в нейното сърце /сърцето на Земята е планетарен център, в който се проявява богочовешкото осъзнато служене в единство на всички нива на съзнание на ЕДИНИЯ/.

8-ма чакра е ЧАКРА НА ОСЪЗНАТОТО СЛУЖЕНЕ. Тя обединява съзнанието на звездните и земните енергии в Единно цяло – в съзнанието на Богочовека. Спомага за разширяването на съзнанието на душата и тялото.

7-ма чакра е чакрата на главата. Тя открива пред интелекта знанията за това, че човекът е не само земно същество. Ако имате блокаж тип „високомерие”, преобразувайте го в енерго-информационен пакет „приемане на другостта” чрез светлината на Любовта АЗ СЪМ.

6-та чакра е чакрата на ясновиждането, наречена още „очите на Шива”. Тя е свързана с ендокринните жлези. Ако тук има блокаж „превъзходство”, преобразувайте го с думите: „АЗ СЪМ преобразувам блокажа „превъзходство” в енерго-информационен пакет „кротост”.

5-та чакра – това е гърлената чакра. Тя е свързана с речта и самоизразяването чрез духотворчество. Ако има блокаж, то той е „чувство за собствена значимост”. Преобразува се с думите: „АЗ СЪМ преобразувам блокажа „чувство за собствена значимост” в „осъзнатост”.”

4-та чакра – сърдечната чакра. Тук блокажът е „равнодушие”. Преобразуване: „АЗ СЪМ преобразувам блокажа „равнодушие” в енерго-информационен пакет „милосърдие и състрадание”.

3-та чакра – слънчевия сплит. Тук е центърът на чувствените възприятия. Блокажът на тази чакра е „жажда, страст да имам”/бел.ред.: богатство, власт, контрол, отношения и т.н./. Преобразуване: „АЗ СЪМ преобразувам блокажа „жажда, страст да имам” в енерго-информационен пакет „волята на ЕДИНИЯ”.

2-ра чакра – това е сакралната чакра, центърът на силите. Блокажът на сакралната чакра е „жажда да бъда подобен на Бог и без НЕГО в себе си сам да се творя”. Преобразува се в енерго-информационен пакет „осъзнаване, че БОГ е в мен и във всичко и всички, а не аз в НЕГО.”

1-ва чакра – чакрата на оцеляването. Блокажът на тази чакра е „самоунищожение”. Преобразува се в енерго-информационен пакет „самоуважение” чрез осъзнаване на своята БОГОРЕАЛНОСТ. Кажете следното:

„АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО АЗ СЪМ, СЪС СВЕТЛИНАТА НА ВОЛЯТА ЛЮБОВ-МЪДРОСТ, изтривам всички програми за разрушение, намиращи се в чакрите ми и изпълвам всички свои чакри с изцеляващата и подхранваща енергия на Универсалната Любов. /Визуализирайте златен дъжд, който се е лее отгоре ви и измива всички органи в главата ви в лявото и дясното полукълбо, както и всичко, което е в черепа. След това си представете, че потокът на златния дъжд се излива по целия ви гръбначен стълб, преминава през чакрите ви и едновременно измива рамената ви, ръцете, целия торс, всички вътрешни органи и краката ви./

Кажете молитвите „Отче наш” и „Милосърдие”.

PostАвтор: bezimenen » понеделник, 2014-08-18, 5:48 PM » Пост # 3

3 Част

ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА

Можете да разберете дали имате блокаж в щитовидната жлеза, ако изпитвате ненавист към Духа на живота, суета, лъжа, лицемерие, подлост, желание за разрушение. Този блокаж се изразява като „хаос” и предизвиква усещане за загуба на интерес към живота. Преобразува се в енерго-информационен пакет „истина”.

Трансформация на блокаж „хаос”

1. Осъзнайте присъствието на тази енергия.

2. Влезте в скритите си чувства.

3. Изживейте чувствата си чрез плач или разкаяние за това, което пречи на душата ви да обича, въвежда тялото ви в заблуда и ви кара да „убивате” любовта с думи.

Симптоми на трансформацията

Ще започнете да усещате огън в сърцето, вътрешен трепет, дълбоко осъзнаване, чувство за благодарност и облекчение, лекота на тялото, радост, умиротворение.

Кажете:

„Включвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта и красотата. Със светлината на Божественото АЗ СЪМ трансформирам блокажа „старост” в енерго-информационен пакет „младост”. Целостта ми е възстановена.

Усилвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на физическото ми тяло. Усилвам програмата на безсмъртието в гените на ДНК.”

ТИМУС

Ако тимусът ви е блокиран, то блокажът е „обида”. За да го преобразувате, кажете следното:

„АЗ СЪМ ЛЮБОВ И МЪДРОСТ, трансформирам блокажа „обида” в енерго-информационен пакет „опрощаване“.

Усилвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на физическото ми тяло чрез молитвата „Отче наш“ и „Милосърдие“/бел. ред.: виж бр. 12/.

НАДБЪБРЕЧНА ЖЛЕЗА

Ако тук има блокаж, то той е „злоба“. Преобразува се в енерго-информационен блок „приемане“.

„Включвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта и красотата. Усилвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на физическото ми тяло чрез молитвата „Отче наш“ и „Милосърдие“.

ПАНКРЕАС

Блокажът на панкреаса е „ненавист“ и се преобразува в енерго-информационен блок „Любов и Благодарност“.

Кажете:

„Усилвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта и красотата и възстановявам богочовешката матрица на физическото ми тяло чрез молитвата „Отче наш“, „Богородица“ и „Милосърдие“.

ПОЛОВИ ЖЛЕЗИ

Кажете:

„Включвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта, красотата, творчеството и хармонията. Усилвам програмата за възстановяване на богочовешката матрица на физическото ми тяло.“

Ако имате блокаж, той е „лош/а, осквернен/а, недостоен/йна съм“. Преобразува се в енерго-информационен пакет „непорочна любов“. Кажете:

„АЗ СЪМ очиствам изкривената енергия на чувствената любов и тя се превръща в непорочна любов.“

Прочетете молитвите „Отче наш“, „Богородица“ и „Милосърдие“.

ЛИМФНА СИСТЕМА

Кажете:

“Дух на Живота и Богиньо на Земята, благодаря за възможността за осъзнато служене.”

Блокажът на лимфната система е “мъст”. Можете да го преобразувате, като кажете:

“АЗ СЪМ преобразувам блокажа “мъст” в енерго-информационен пакет „осъзнатост-приемане“. Усилвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта и красотата и възстановявам богочовешката матрица на физическото ми тяло. Включвам програмата за безсмъртие на гените на ДНК.“

Прочетете молитвите „Отче наш“ и„Богородица“.

КРЪВОНОСНА СИСТЕМА – ДУХ НА ЛЮБОВТА

„Включвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта, красотата, радостта, духотворчеството, състраданието, милосърдието, благородството, великодушието и благодарността.

Прочетете „Отче наш“.

Кажете:

„Възстановявам богочовешката матрица на физическото ми тяло.“

Прочетете молитвата „Милосърдие“.

Кажете:

„Включвам програмата за безсмъртие на гените на ДНК.“

Прочетете молитвата „Богородица“.

КОСТНА СИСТЕМА – ДУХ НА ЖИВОТА

Кажете:

„Усилвам програмата за регенерация на клетките и енергиите на здравето, младостта, красотата, здравината, издръжливостта, мъжеството , самопожертвованието.

Прочетете „Отче наш“, „Богородица“ и „Милосърдие“. Кажете:

„Възстановявам богочовешката матрица на физическото ми тяло. Включвам програмата за безсмъртие на гените на ДНК.“

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ “ЗЛАТЕН ДЪЖД”

Тази визуализация измива цялото тяло, душата и аурата.

Това е цялата програма, която се прави всеки ден по веднъж по време на 40-дневната работа по препрограмирането на клетките и ДНК. В никакъв случай не бива да се прекъсва, защото иначе няма ефект. Тази програма създава ново светлинно тяло.

-------------------------------------------------------
Авторство: Espavo Group

Превод: М. Петкова

Източник на превода: psihobg.com

PostАвтор: Agena » понеделник, 2014-08-18, 6:54 PM » Пост # 4

Безименен,благодаря за хубавата практика!Някои елементи от нея съм ползвала месеци наред-основно визуализацията на златния дъжд по няколко пъти дневно при измиване на ръцете или лицето или изобщо мислено.Ползвала съм я със следните думи,представяйки си,че от далечината се задава златен облак:"От безкрая идва златен облак и ме изкъпва със златен дъжд.",като при това съм си представяла не само точно картината,но и усещанията от тези явления.Практиката е добра за изчистване,а така също и подобрява значително излъчването.
   Друга практика,която преди време съм използвала е тази за изчистване на различните кодове,които ни блокират.Подобна е на горната,но доста по-елементарна.Касае се за изчистване на кодовете на зачатието,кодът на раждането,кодът на майката и на бащата,на семейството,на сексуалните партньори,на приятелите.Заставаме прави,ръцете са протегнати напред,свити в лактите и с дланите нагоре.Започва се с думите:"Призовавам Божествената Светлина и енергия да изчисти кодовете на зачатието,на раждането,на майката,на бащата,на децата ни,на сексуалния ни партньор,на приятелите и пр/изброете всичко онова,което ви е пречело да се развивате и поради което сте получили блокажи.Кодовете трябва да се чистят,защото иначе блокажите могат да останат за много дълъг период от време/.След това,на една крачка от вас визуализирайте низшия си Аз,с всичките му пороци,блокажи,недостатъци.Пристъпете една крачка напред и се слейте с низшия си Аз.Призовете Божествената светлина и енергия да ви помогнат да се изчистите напълно и си я представете като бяла или златиста светлина,която навлиза като мощна струя през Сахасрара и през дланите на ръцете ви,постепенно изпълва цялото ви тяло,а натрупания негатив се свлича в земята,която пък молите да го трансформира.Тази практика също може да се прави по един или няколко пъти на ден.Освен на сушата,може да се прави през лятото и докато сте в морето,защото то има допълнителни изчистващи свойства.Не е зле да се направи преди или след разни енергийни упражнения по ваш избор.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg