• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
За изчистване и енергизиране на чакрите

PostАвтор: Agena » сряда, 2014-09-10, 10:41 PM » Пост # 1

Днес ще си припомним една практика,но по малко по-различен начин-ще съчетаем визуализация,отправяне на благодарност към висшия Аз,изчистване и енергизиране в едно цяло.Самата практика,както се убедих днес с една приятелка,поражда доста приятни усещания.Успокойте ума си и седнете в поза лотос.Съберете ръцете така,че да изглежда все едно са обгърнали малка сфера.Сложете ги на нивото на долната част на таза и визуализирайте в ръцете си виненочервена сфера.В самата сфера си представете ,че има друга сфера,много по-малка от нея и с по-голяма плътност в същия цвят.Кажете:"Благодаря на моите стволови клетки,че ме прочистват и подмладяват!"Визуализирайте как малката сфера се пуква и от нея се разлитат в голямата много червени малки светлинки,които постепенно обгръщат всички органи в тялото ви и го обливат с тъмночервена светлина.Съвсем същите действия с двете сфери и с обливането на органите в светлина повторете и с останалите чакри,но сменете цветовете-за сексуалната в оранжево,за тази в слънчевия сплит-в жълто,за сърдечната -в зелено,за гърлената-може в тюркоазеносиньо,но ако имате по-големи блокажи там е най-добре да използвате златисто.За областта на третото око-използвайте наситено индигово синьо,а по желание може да го замените с цикламено.За теменната чакр си представете най-чист прозрачен кристал,в който има друга по-малка кристална сфера,а когато стигнете до осмата чакра-която е малко по-нависоко от теменната,си представете ослепително бяла светлина.Тогава кажете следните думи:"Благодаря на моя висш Аз за всичко негативно ,което се е случило досега в живота ми-мъка,болка,обида,срещи с неприятни хора и т.н.!"Това са все пак уроци,които е трябвало да научим и те са имали смисъл за нас,щом сме ги усвоили,иначе всеки път ще се повтарят с все по-голяма амплитуда.Благодарете и за прекрасните неща,които ви са се случили до момента и за бъдещите си аспекти-кажете им,че ги обичате.Простете на себе си и помолете за прошка висшия си Аз,кажете му,че го обичате.Практиката приключва по следния начин-със специфична мудра,която се използва с подмладяваща цел.Както сте в поза лотос,положете ръцете си на коленете,с дланите нагоре.Пръстите са изпънати,единствено свити един към друг и опрени с възглавничките са палеца и показалеца на всяка ръка.Прави се с двете ръце.Останете в това положение не по-малко от 15-20 минути.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg