• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Защита с елхова клонка

PostАвтор: Agena » понеделник, 2014-10-06, 11:38 AM » Пост # 1

За да се спасите от зли хора и да се предпазите от враговете,провалящи живота ви,намерете старо елхово дърво,което обаче не е изсъхнало.Отчупете от нея клонче с ръка/не срязвайте с нож/,там,където е мястото на отчупването,натъркайте го с малко пръст,благодарете на елхата за помощта и я помолете за прошка.Клончето трябва да е с дължина от изправеното ви кутре до десния ви лакът.Ако сте в голяма опасност,използвайте клонка с дължина два лакътя.
     Кажете веднъж следните думи:
Елата клончето ми даде,
клонката отслабна.
Така и враговете ми зли и лоши,
да полудеят,да пропаднат,да отслабнат.
Както клончето от елхата преломих,
тъй и врагът ми да престане за мен да си спомня,
Клончето ще увехне,ще съхне,силите си ще погуби,
така и врагът ми злата своя сила ще изгуби,от мен ще отстъпи
и лошо вече няма да ми пакости.
Както клончето ще съхне и ще се начупи,
така и от злобата на моя враг нищо няма да остане.
Думите ми са здрави като кремък.
Няма да се повредят,няма да се изменят.
Така да бъде!

Идете си вкъщи,без да се обръщате.Вкъщи скрийте клончето на някое сухо място,желателно е под него да сложите вестник,на който ще се разсипват игличките.Изчакайте клонката да изсъхне.После я изгорете в огъня.Докато тя гори,кажете следното:
"
 Както клонката в пламъка гори и от живота изчезва,така и враговете ми завинаги да напуснат моите близки и мен!Амин!"

Пепелта от изгорялата клонка не трябва да се разлети,докато тя гори.След изгарянето,съберете внимателно пепелта и намерете четири кръстопътя.На всеки от тях разпръснете по малко от пепелта на четирите посоки на света.При това бъдете с ръкавици,за да не се докосне пепелта до кожата ви.Отивайки си вкъщи,измийте си ръцете до лактите с течаща вода и ги оставете да изсъхнат,без да ги триете.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg