|
|
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Практики Ритуал за изпълнение на желанията с плачеща върба (ритуал) |
Ритуал за изпълнение на желанията с плачеща върба |
Още в древни времена хората са се обръщали към дърветата и ги молели да изпълнят желанията,молбите им.За да се обърнете с молба към някое дърво,трябва по-рано да откриете съответното дърво.То трябва да е с гладък ствол и да е достатъчно високо,с неповредена листна маса.Ако около дървото има разни боклуци,преди да започнете работа,почистете ги.При доближаването си до дървото,трябва да чувствате топлина в ръцете си,без да се докосвате до дървесината.Когато молите за нещо дървото,длъжни сте и да му благодарите след това.Подаръци могат да бадът красиви панделки,бонбони,ябълки и всичко,което счетете за нужно.
Искрената вяра,благодарността,любовта ще спомогнат за осъществяването на плановете ви.Важен е лунният ден,времето от денонощието и ,разбира се,в какви ръце ще попадне ритуала. Едно дърво,често използвано в магическите практики е плачещата върба.От нея може да се направи клонка с раздвоение,подобно на онова,с което радиестезистите търсят подземни води и така да се определят патогенните зони в човека и околната среда,ако нямате котка/тъй като котките усещат тези места и се наместват сами там/.Ако бюрото ви или пък спалното ви легло попадат в зоната на такъв възел,достатъчно е да ги отместите на 40 см на която и да е страна. За да изпълняват другите хора желанията ви,идете на растяща Луна при някоя плачеща върба,жените в петък,мъжете-във вторник.Можете да използвате всеки ден,без неделя.Най-добре е да изпълните ритуала на зазоряване или сутрин.Върбата,към която ще се насочите трябва интуитивно да ви е харесала.Кажете й един път следните думи,след като сте я прегърнали: Върбице гълъбице,на мен/името ви/ помогни, аз както искам да стане направи, желанията мои да се изпълняват, хорските глави пред мен да се склоняват. Ти,върбичке,расти, с цветове цъфти, дълго ще живееш, над хората да властвам помогни! Нека всеки човек, и красив,и богат, женен,или пък ерген, свой или чужд, заповедите ми да изпълнява, послушание да проявава, ослушване не ще търпя! За това те моля аз сега! Всеки длъжен е да ми угажда, желанията ми да изпълнява, сърцето и душата ми да сгрява, и думата ми нека е закон! А словото ми да е правдив канон! Език мълчалив.Камък кремък. С ключ катинарът е заключен през всички дни. Ден и нощ-денонощието се върти! Така да бъде! След това начупете от върбата толкова малки клонки,колкото желания имате.Най-равната и хубава оставете настрани.Останалите счупете по средата една по една така,че да се получат други отделни снопчета.Счупете ги по средата.Образуваните половинки счупете също по средата до пълното разчупване на клонките,като повтаряте непрекъснато следните думи: Воля у теб няма. Раб ти си/името на човека/ мой. Стопанка твоя съм. Своята воля изгуби, Послушен ми стана. След това кажете си желанието,което съответния човек ще ви изпълни.Счупените клончета пуснете да плуват по течаща вода,а отделената клонка съхранете в дома си като залог за изпълнението на желанията ви.Ако желанията ви са примерно за смърт на някой,за болест и други,по-удачно е да се насочите към друг ритуал,защото този е за по-меки въздействия.
|
| |||
| |||