• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Упражнение за трансформиране на негативните програми

PostАвтор: Agena » петък, 2014-12-05, 2:34 AM » Пост # 1

Публикувам практика на моя приятелка,като това упражнение сме изпълнявали и в група.Свързано е с изчистването на разни негативни програми,които са заложени в нас.Докато не сме се очистили,няма как да дадем любов на всичките си бъдещи аспекти.Ще наречем упражнението "Курс за смяна на негативните кодове  с кодовете на любовта и ясната светлина".
   На първо място,трябва да сме изправени или седнали,напълно спокойни и да формулираме мислено всички кодове,като ги визуализираме.Те са следните:
1.Кодът на Зачатието.
2.Кодът на вътрешноутробното развитие.
3.Кодът на раждането.
4.Кодът на майката.
5.Кодът на бащата.
   Първите 5 кода са стартовия код.
6.Кодът на сексуалните партньори.
7.Кодът на децата.
8.Кодът на роднините.
9.Кодът на приятелите и близките.
10.Паричният код.
11.Кодът на егото.
12.Кодът на отговорността за щастието на другите.
13.Кодът на желанието за лично щастие.
      Прекодирането се състои в:
1.Изтриване и отстраняване на старите негативни кодове.
2.Запис на новия код.
3.Задействане на новия код.
     При смяната на негативните кодове не се страхувайте от болката на освобождението и от самотата,както и от агресията,която могат да прояват близки хора-това е показател,че и вие,и те се изчистват от негативните програми.Не са важни емоциите,образите и мислите,а усещанията на тялото.
     Първо си кажете:
     "Аз се откривам целия/цялата/ за новите енергии на Ясната светлина,тялото ми и всяка клетка,всеки орган за кодовете,за трансформация на обновяването,за прекодирането на негативните енергии.
     Признаци на прекодирането са отпускането,чувството на хармония и спокойствието.Имаме усещането,че все едно тежък товар е паднал от гърба ни.
     ПРАКТИКА НА ИЗПЪЛВАНЕТО С ЯСНА СВЕТЛИНА:
     Изправени сте.Със затворени очи си кажете:
     "Сега на крачка от мен се явява образа на негатива/низшия Аз/."
     Представете си низшия си Аз в по-уродлива и непривлекателна форма.След това вдишайте и издишайте дълбоко и направете крачка напред,като мислено се слеете с образа на негатива.Постарайте се при тази стъпка да отхвърлите всички емоции,образи и картини.Не е важно кой или какво са ви причинили болката и дискомфорта,защото причината е в нас и в гореизброените негативни програми.Ако не заменим старите си негативни кодове с тези на Ясната Свелина,то никога няма да се променим.
   След като сте пристъпили напред и сте се слели с низшия си Аз,си представете как бяла или златиста светлина навлиза в тялото ви и в дланите ви,които са обърнати нагоре,към небето.Светлината преминава през фонтанелата ви и ви изпълва с Ясна светлина, негативната програма отива надолу по тялото ви и през краката изтича в земята.Когато негатива изтича в земята,помолете майката земя да го трансформира в положителна енергия и й благодарете за стореното от нея.За всеки от гореизброените кодове правете отделна стъпка,след като формулирате програмата и направете операцията с влизането на светлината във вас.Изпълнявайте веднъж дневно.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg