|
|
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Практики Упражнение за трансформиране на негативните програми (Практика) |
Упражнение за трансформиране на негативните програми |
Публикувам практика на моя приятелка,като това упражнение сме изпълнявали и в група.Свързано е с изчистването на разни негативни програми,които са заложени в нас.Докато не сме се очистили,няма как да дадем любов на всичките си бъдещи аспекти.Ще наречем упражнението "Курс за смяна на негативните кодове с кодовете на любовта и ясната светлина".
На първо място,трябва да сме изправени или седнали,напълно спокойни и да формулираме мислено всички кодове,като ги визуализираме.Те са следните: 1.Кодът на Зачатието. 2.Кодът на вътрешноутробното развитие. 3.Кодът на раждането. 4.Кодът на майката. 5.Кодът на бащата. Първите 5 кода са стартовия код. 6.Кодът на сексуалните партньори. 7.Кодът на децата. 8.Кодът на роднините. 9.Кодът на приятелите и близките. 10.Паричният код. 11.Кодът на егото. 12.Кодът на отговорността за щастието на другите. 13.Кодът на желанието за лично щастие. Прекодирането се състои в: 1.Изтриване и отстраняване на старите негативни кодове. 2.Запис на новия код. 3.Задействане на новия код. При смяната на негативните кодове не се страхувайте от болката на освобождението и от самотата,както и от агресията,която могат да прояват близки хора-това е показател,че и вие,и те се изчистват от негативните програми.Не са важни емоциите,образите и мислите,а усещанията на тялото. Първо си кажете: "Аз се откривам целия/цялата/ за новите енергии на Ясната светлина,тялото ми и всяка клетка,всеки орган за кодовете,за трансформация на обновяването,за прекодирането на негативните енергии. Признаци на прекодирането са отпускането,чувството на хармония и спокойствието.Имаме усещането,че все едно тежък товар е паднал от гърба ни. ПРАКТИКА НА ИЗПЪЛВАНЕТО С ЯСНА СВЕТЛИНА: Изправени сте.Със затворени очи си кажете: "Сега на крачка от мен се явява образа на негатива/низшия Аз/." Представете си низшия си Аз в по-уродлива и непривлекателна форма.След това вдишайте и издишайте дълбоко и направете крачка напред,като мислено се слеете с образа на негатива.Постарайте се при тази стъпка да отхвърлите всички емоции,образи и картини.Не е важно кой или какво са ви причинили болката и дискомфорта,защото причината е в нас и в гореизброените негативни програми.Ако не заменим старите си негативни кодове с тези на Ясната Свелина,то никога няма да се променим. След като сте пристъпили напред и сте се слели с низшия си Аз,си представете как бяла или златиста светлина навлиза в тялото ви и в дланите ви,които са обърнати нагоре,към небето.Светлината преминава през фонтанелата ви и ви изпълва с Ясна светлина, негативната програма отива надолу по тялото ви и през краката изтича в земята.Когато негатива изтича в земята,помолете майката земя да го трансформира в положителна енергия и й благодарете за стореното от нея.За всеки от гореизброените кодове правете отделна стъпка,след като формулирате програмата и направете операцията с влизането на светлината във вас.Изпълнявайте веднъж дневно.
|
| |||
| |||