|
|
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Практики Защита с три косъма (Ритуал) |
Защита с три косъма |
За да направите тази защита,която може да ви пази от неприятни ситуации и хора,от урочасване,но не и от сериозни магически въздействия,ще са ви необходими три бели свещи,които подредете във формата на триъгълник с върха към вас.Ще ви трябват и три косъма от косата ви,по един за всяка свещ/ще изгаряте космите на пламъка на свещите/.
Запалете първата свещ,доближете косъм до него,запалете го и гледайки пламъка,кажете следните думи: "Нека това,което вече не е на моето тяло,да не влияе на моето тяло!Откъснатите от мен косми вече нямат връзка с мен!Никой няма силата да ми навреди,аз съм защитен/а/ от всяко зло!" Повторете същото действие с останалите две свещи и с останалите два косъма.Когато завършите,три пъти произнесете следните думи: "Нека това,което не е на моето тяло,да няма власт над моето тяло!Така да бъде!" Свещите се угасят с ръка или с капаче,без да се духат.Ритуалът се прави веднъж месечно,като същите свещи могат да се използват,докато свършат. Това е прост като изпълнение ритуал,но простотата му не намалява неговата магическа сила и ефективност.Освен като защита,той има и още един ефект-дава на оператора чувството за безопасност.
|
| |||
| |||