• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Силата на чаша вода

PostАвтор: bezimenen » четвъртък, 2015-03-26, 1:16 AM » Пост # 1

Мога да предложа една много мощна техника. Напишете на лист хартия, мисъл форма.

Например: „Аз съм много очарователна личност. Излъчвам вътрешна светлина, обаяние, любов, секс. Аз съм сияеща. Аз привличам мъжете. Намирам най-добрият за мен мъж."

Поставете върху този лист чаша вода. Потрийте ръцете, раздвижете ги все едно свирите на акордеон, представете си между дланите си плътно подобие на въздушен балон, повъртете го усетете го, от всички страни. Това е вашата енергия. Сложете ръцете си от двете страни на чашата, без да я докосвате.Кажете на глас или на ум, съзнателно и убедено мисъл формата, по възможност си я представете във въображението си. След това изпийте водата. Правете тази процедура сутрин, след събуждане и вечер преди сън. Вашето намерение ще се реализира.

Аз съм проверявал тази техника многократно с различни мисъл форми. Работи много силно.
Мъжете могат да преработят текста, например така: „Аз съм много обаятелна личност. Излъчвам вътрешна светлина,чар, любов, секс. Аз съм сияещ. Харесвам се на жените, те искат да бъдат с мен. Намирам своята половинка."

Разбира се може да използвате каквато искате мисъл форма. Съставете си ги сами – за това, към което се стремите и желаете. Ако вече имате партньор, заместете „аз привличам..." с „хората изпитват симпатия към мен" или „имам приятна външност, изглеждам привлекателна, и всеки ден все по добре". Ще се изненадате много, колко бързо се реализира мисъл-формата.

Мисъл формата трябва да е жизнеутвърждаваща, не се използва частицата "не". Никакви абстрактни и многословни пожелания. Всичко трябва да е конкретно, лаконично, водещо към една цел. Ако имате няколко желания, на всяка чаша вода задавайте само по едно.

Защо тази техника работи?

Водата не е аморфна смес, тя има структура, нейните молекули се обединяват в кластери – конгломератни частици, които променят формата си в зависимост от външни въздействия. Точно за това на водата може да записва информация, както на магнитна лента – говорейки и. Колкото и да е странно, учените откриха кластерите малко след пускането на първият космически кораб. А бабите бяха осведомени за тях отдавна и успешно ги използваха на практика.

Обикновената чешмяна вода, даже и бутилираната, не трябва да се използва, тя е събрала много деструктивна информация, която може да се изтрие с изпарение или утаяване, с преваряване не става. Затова може да ползвате или дестилирана /приготвена от вас/ или размразена вода. Технологията за приготвяне на размразена вода съм описал в „Създател на реалността". Тази вода е много полезна да се пие след събуждане и преди сън, половин, един час След ядене, не по рано. Ако мисъл формата е за оздравяване, водата става целебна – тя придобива свойствата на лекарството, което е необходимо за вашата болест и действа точно където трябва.

Листът хартия също има своята функция. Първо, когато не само изговаряте, а и записвате мисъл формата, тя придобива повече сила. Второ даже една дума залепена върху съд с вода, зарежда водата с информацията заложена в смисъла на думата. Кластерите които се образуват, могат да се разгледат под микроскоп след замразяване на водата. Експериментално е доказано, че след думите Любов, Благодаря - се образуват приказно красиви снежинки, а от негативните думи - грозни образувания. Това удивително свойство на водата не може да е друго освен Божествен Замисъл. Разбира се главна роля има намерението на човека, които осъзнава думите, когато ги пише и залепя върху съда.

И накрая, енергията на ръцете ви усилва и локализира намерението, в резултат на което водата ще се зареди бързо и ефективно. Записаната във водата информация се разнася по цялото ви тяло и настройва морфологичното биополе да излъчва зададеното намерение. Не се безпокойте, ако отначало не усещате енергията между ръцете си. Ако не сега по късно, след няколко тренировки ще я почувствате, като сгъстен въздух. Освен това на водата не е необходимо силно въздействие. Достатъчно е само да подържите чашата между ръцете си.

Вадим Зеланд "Апокрифен транссърфинг"

PostАвтор: Agena » петък, 2015-03-27, 1:16 AM » Пост # 2

Благодаря,Безименен,за хубавата практика!Интересува ме мнението ти за това на каква лунна фаза трябва да се изпълнява?Дали на Новолуние,нарастваща Луна или пък Пълнолуние?Според мен на нарастваща Луна би било най-удачно.

PostАвтор: bezimenen » петък, 2015-03-27, 6:44 PM » Пост # 3

Фазата на луната няма особено значение за кодирането на водата, а също и други материали. В повечето обреди където се посочва определена фаза на луната това се прави по-скоро от гледна точка на символика, а не толкова заради някакво лунно влияние. Кодирането зависи от съзнанието и нагласата на оператора. Ако той вярва в лунните влияния има и съответната нагласа, че на нарастваща луна се залага позитвина информация, а на намаляваща - негативна. Съответно с тази му нагласа ще бъде и кодирана информацията - тъй като самият той я кодира. При кодиране на информация е важно ум, чувстгво и воля да бъдат едно интегрално цяло. Ако един от трите елемента не е в равновесие с другите кодирането може да се счита за неуспешно.  Да вземем за пример - кодирането на някаква любовна отвара. От една страна има желание да се постигне като резултат омаймането на желания обект, а от друга страна това желание е съпроводено с някакви етични задръжки. Тоест в оператора има едно вътрешно раздвоение и ако той прибегне към кодиране без да е разрешил този си вътрешен конфликт на съмнения и вина, то ще бъде вложена и тази информация идваща от вътрешното му раздвоение. Съответно и любовната отвара няма да действа така както би трябвало да действа. Трябва да се отбележи, че в някои случаи тези вътрешни конфкликти не са толкова явни, а са скрити на дълбоко - заровени със слоеве мисли и емоции и не се осъзнават лесно. Поради и тази причина сериозните магически традиции предписват някаква подготовка преди изпълнението на даден обред - това може да са няколкодневни пости, молитви, размишления, медитации, изчакване на определена фаза на луната, събиране на някакви екзотични материали... и прочие такива действия целящи да съсредоточат ума на оператора върху целта и да изчистят и фокусират енергията му за постигането на оптимален резултат.

PostАвтор: Agena » петък, 2015-03-27, 10:18 PM » Пост # 4

Ще споделя какви ефекти наблюдавах през днешния ден,след като извърших съответните действия по тази практика вчера вечерта преди лягане и днес сутринта,веднага след ставане от сън.Първо,докато се кодира водата и се казват думите,се усеща нещо като лека топлина,която обхваща ръцете и главата.По-интересни са обаче ефектите през деня.В интерес на истината,аз малко модифицирах горните думи,като премахнах последните две изречения и ги замених с едно:"Аз привличам симпатията на хората."Резултати:през целия ден не се прояви никаква умора,а имаше повишена физическа активност.В служебната сфера-удовлетвориха едно мое искане много бързо,за минути,а иначе трябваше да чакам около седмица,докато се произнесат,отсрещната страна бе необикновено сговорчива и отстъпчива.Получих и определена сума пари,която не бях планирала.Изобщо,в отношенията на околните към мен,имаше някаква лекота и веселост,нещата се случваха бързо и лесно.За сияние не мога да кажа :)))обаче съдейки от отношението на околните,вероятно излъчването се е подобрило.Ще наблюдавам и през следващите дни при системно изпълнение какво се случва и можем да обсъдим резултата.

PostАвтор: bezimenen » петък, 2015-03-27, 11:37 PM » Пост # 5

"Колкото и да е странно, учените откриха кластерите малко след пускането на първият космически кораб. А бабите бяха осведомени за тях отдавна и успешно ги използваха на практика."

Както посочва самия Зеланд - не е открил той топлата вода. Кодирането на водата а и на други субстанции е известно на човека от край време. Това може да се открие във всички култури и цивилизации. Дали ще използваш формулите дадени от Зеланд, традиционни баяния или сама ще си съчиниш някакви афирмации няма особено значение. Важното е да се кодира точната и правилна информация съобразно целта, която е поставена. А колкото до това, че кодираната вода пренася информация - ами пренася, че действа - действа... баячките баят на вода, попа я освещава, чернокнижника я кълне, хомеопата кодира лечебна информация... Наскоро бях попаднал на сайт от който могат да се свалят информационни копия на различни лекарства и с тях да се кодира вода, ако евентуално хората имат непоносимост към самите химични съставки. Разбира се за подобен тип лечение се иска повече време отколкото за директното действие на химичните съставки. Информационното лечение изисква по-продължително време и има кумулативен характер. Същото може да се каже и за техниката на Зеланд - действа най-добре с натрупване на информацията

PostАвтор: Agena » събота, 2015-03-28, 11:07 AM » Пост # 6

Да,практиките с вода са проверени във времето.Като става дума за ритуали,има някои,при които ако луната не се вижда ясно поради лошо време,то тогава магическите слова се четат над чаша вода,която после се изпива.Учудват ме твърденията на някои "езотерици",че водата нямала никакви свойства и не може да се кодира.Напротив,способността да бъде кодирана и при нея,и при солта са много силни.
   За техниките на Зеланд-те работят много добре,при тях принципът е като думите на Мечо Пух:"Колкото повече,толкова повече.":).По принцип,всичко работи,зависи само в какви ръце ще попадне.

Added (2015-03-28, 11:07 AM)
---------------------------------------------
Зареждала съм вода с какво ли не-като се почне от руни и се стигне до рейки-символи.Винаги ива резултат,без значение дали ще е по-силен или по-слаб.Това за резултатите се проверява в практиката.Когато се зарежда вода със символ,по принцип,трябва да престои по-дълго време.Смята се,че оптималното време е 8 часа,но ако човек бърза,може и да го намали до 15-20-30 минути/ефекта обаче ще е по-различен/.Ако е за лечение,най-добре е кодирана вода да се приема минимум пет дни.Между другото,ние в момента коментираме само за действието на тази вода върху хората,а тя въздейства и върху домашните любимци.Животни,които системно са приемали кодирана вода,стават с по-лъскава и гладка козина,а при други -напр.крави,се увеличава количеството и качеството на млякото,птиците снасят повече яйца и т.н.Животните са много по-чувствителни от нас в това отношение.

PostАвтор: Zeiss » понеделник, 2015-03-30, 0:01 AM » Пост # 7

Quote bezimenen ()
Технологията за приготвяне на размразена вода

Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по - полезна от просто преварената. Сетне пуснете в тенджерата 5 - 7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2 - 3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций - най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали. Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма. Последното замразяване трябва да извършит е в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата - тази "саламура" съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи. И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства - изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен - около седем часа. Такава вода не ще купите отникъде и за никакви пари.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2015-03-30, 9:27 AM » Пост # 8

Привет,Zeiss,благодаря за съвета!Поради спецификата на деня днес са особено подходящи практиките в магията с вода.,някъде до към 15.00 часа,така че,ако някой планира нещо по-сериозно,да се захваща за работа.Мисля си,че по същия начин могат да се зарежда и водата ,с която се къпем и да я ползваме за външно приложение.Може също и да си представим някой магически символ-примерно руна,мислено в чаша вода,която после да изпием.Ако  повече време,за допълнително усилване се прави и следното.Взема се една чаша вода,ефирно масло от пачули,портокал и др.,в зависимост от това каква цел се преследва.,лист хартия,свещ също в зависимост от целта/свещта е символ/.Взема се листа хартия и в центъра му се рисува символа на желанието ни-например руната.Символът се намазва с малко етерично масло.Взема се в ръка и визуализира желанието.След това за няколко минути се поставя чашата с вода върху символа,като през това време е хубаво да си представим символа в самата вода.Водата се  изпива,хартията със  символа се изгаря на пламъка на свещта,а през това време продължаваш да визуализираш.
   Сега,продължавам да споделям резултати от горната практика.Получих доста приятни комплименти вчера,включително жени,като тези от мъжете не бяха с еротична насоченост,нямаше просташки,ако ме разбирате.Тъй като днес трябва да свърша една неотложна работа,налагаше се да открия едно лице,което доста заето и по тази причина трудно за откриване.Вчера късно вечерта,то само ми позвъни и ми каза,че трябва да свърши работата,което извънредно ме облекчи.Ще наблюдавам резултатит поне две седмици,за да мога да обясня ефектите тук.

PostАвтор: Zeiss » понеделник, 2015-03-30, 9:32 AM » Пост # 9

Не знам за какво ми се благодари. Това го копирах 1:1 от книгата "Създател на реалността", за която става дума по-горе, ама явно съм забравил да напиша. Как да е. Да се благодари на автора.. Поздрави и успех в начинанията!

PostАвтор: Agena » понеделник, 2015-03-30, 11:12 AM » Пост # 10

Благодаря ти за споделянето и за това,че не се наложи да търсим,за да го приобщим към темата.Като цяло,,всеки  нас е чел доста литература по тези теми,но след време прочетеното избледнява и остава само есенцията,така че е добре да си припомняме отвреме навреме.

PostАвтор: Zeiss » понеделник, 2015-03-30, 12:09 PM » Пост # 11

Книгата е само материален носител. Има и други начини...

PostАвтор: HEXpuCTb » четвъртък, 2015-04-02, 4:53 PM » Пост # 12

Работи безотказно и бързо с изворна вода. wink

PostАвтор: bezimenen » четвъртък, 2015-04-02, 7:16 PM » Пост # 13

"Работи безотказно и бързо с изворна вода."

Най-важното е водата да е "мълчана"

PostАвтор: HEXpuCTb » четвъртък, 2015-04-02, 8:00 PM » Пост # 14

Quote bezimenen ()
Най-важното е водата да е "мълчана"
up
Ще пробвам и с музика преди ползване. Знам няколко извора наоколо, дори и топъл минерален... Ще събера от всеки и ще споделя дали и колко е имало ефект.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg