|
|
Forum moderator: bezimenen |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Християнска и религиозна магия Видео-молитва за разваляне на родови проклятия / TB Joshua |
Видео-молитва за разваляне на родови проклятия / TB Joshua |
Зрители от целия свят, пригответе се да се молите с Ти Би Джошуа и да се освободете от всяко демонично влияние в своя живот. Вярвайте, че каквито и вериги да е използвал Сатана, за да ви привърже към себе си, те ще бъдат разобличени и прекъснати. В множество домове съществува цикъл от ограничения, болести и трудности от поколение на поколение. Точно сега се пригответе да прекъснете този цикъл и да пренапишете своята семейна история. Вие, заедно с пастор Ти Би Джошуа в Името на Иисус, можете да спрете Сатана от намеса във вашия живот, вашето здраве, вашият бизнес и вашата кариера. Щом хватката на Сатана се отпусне, пригответе се да преживеете радостта и свободата от избавлението и да предявите правата си според Божието обещание, че вие никога вече няма да плачете над вашия бизнес, над своята кариера, над своето здраве и съдба, щом се молите заедно с Ти Би Джошуа в Името на Иисус. Господи, в евангелието на Матей е казано: 18 Истина ви казвам: Каквото вържете на земята, ще бъде вързано на небесата; и каквото развържете на земята, ще бъде развързано на небесата. 19 Пак ви казвам, че ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде дадено от Отеца Ми, Който е на небесата. 20 Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз сред тях. Господи, вярвам в Словото на Иисус Христос, съгласна съм Ти Би Джошуа да се моли за мен и заедно с него да развалим родовите проклятия в моя род в Името на Иисус Христос и с кръвта на Иисус Христос! Зрители по света, Каквито и вериги да е използвал Сатана, за да ви привърже към себе си, за да привърже вашето здраве; Каквито и вериги да е използвал Сатана, за да ви привърже към себе си, Зрители по света, Къде можете да отидете от Неговото присъствие? Божията сила е толкова истинска, толкова реална! Не е нужно да полагам ръка на вас, Не е нужно да съм при вас. Бог е Дух и онези, които Му се покланят, правят това в Дух и истина. Каквито и вериги да е използвал Сатана, за да ви привърже към себе си, за да привърже вашия бизнес към себе си, за да привърже вашето здраве към себе си, започнете да ги късате! За да привърже вашия семеен живот към себе си, за да привърже вашия живот, вашата кариера, вашата съдба, към себе си - започнете да ги късате! Прекъснете ги! Прекъснете ги, в Името на Иисус! Започнете да ги разкъсвате, зрители от целия свят Започнете да ги разкъсвате. Разкъсайте ги! Разединете се, освободете се, освободете се, разединете се от него, в Името на Иисус На легло за болен ли сте? Каквато и да е болестта ви, каквото и да е заболяването ви, както и да го наричат - няма болест, която Иисус да не може да изцели, няма заболяване, която Иисус да не може да излекува, няма товар, който Иисус да не може да понесе! Аз ви заявявам точно сега, в Името на Иисус болни на легло ли сте? Аз заповядвам точно сега, станете, в Името на Иисус! Започнете да разединявате себе си! Бъдете разединени в Името на Иисус! Заповядвам ви, разединете себе си! Разединете себе си в Името на Иисус! Разединете себе си! Заповядвам ви в Името на Иисус! Изсъхнали кости, възстановете се отново! Възстановете се! Възстановете се! Възстановете се! Възстановете се! Възстановете се! Възстановете се В Името на Иисус! Започнете да разединявате себе си! Разединете себе си веднага в Името на Иисус! Каквато и да е болестта ви, заболяването ви, разединете себе си! Каквото и да сте изяли посредством сънища от масата на врага, от Сатана, още сега, бъди отмито чрез кръвта на Иисус! Бъди отмито чрез кръвта на Иисус! в Името на Иисус! Точно сега чувам хората да викат: „Алелуя, аз съм изцелен!” Хората викат „Алелуя, аз съм изцелен, аз съм освободен! аз съм освободен, аз съм освободен, аз съм освободен!” Казвам ви, зрители от целия свят още веднъж, зрители от целия свят още веднъж, започнете да разваляте родовите проклятия! Казах, развалете родовите проклятия! Пренапишете историята на вашето семейство - историята на ограниченията в напредъка ви, на болестите, на заболяванията, на бедността ви, точно сега, започнете да пренаписвате историята си! Пренапишете историята си! Пренапишете историята си! Пренапишете я! Пренапишете я! Пренапишете я в Името на Иисус! Зрители по целия свят, чуйте ме! Докато гледате Божията сила, повярвайте на това слово - аз правя предсказание за живота ви: Вие вече няма да плачете над своята кариера, над своя бизнес вие вече няма да се оплаквате над своя бизнес, над своето здраве, над своя семеен живот, над своята съдба, в Името на Иисус! Превода е взет от www.iskri.net/zefira
|
| |||
| |||