• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: bezimenen  
Заклинание за увеличаване на парите

PostАвтор: Agena » неделя, 2014-12-07, 0:31 AM » Пост # 1

В нощта на Пълнолунието се приближете към прозореца,така че ясно да се вижда Луната.Вземете купюра или монета в обращение.По принцип,в този ритуал се използва името на Христос,но можете да го модифицирате и да замените името му с име според Вашите убеждения/на Вселената,само Бог,Богинята-Майка и пр./.Държейки монетата в едната си ръка,разтворете обятията си и като гледате Луната и небето,повторете три пъти първата част от заклинанието:
Със Силата на Христа,Господът мой.
Излей към мен потоци от пари,без да ги прекратяваш,всеки ден.
Всеки ден увеличавай богатството мое.
Със Силата на Христа,Господът мой.
Аз виждам как изобилието тече към мен,всеки ден.
Всеки ден все повече и повече.
Амин.
   Следва втората част от заклинанието.Гледайки монетата,положена на дланта ви,започнете да се обръщате към всяка една от посоките на света по направлението на часовниковата стрелка и казвайте за всяка посока по един път думите:
Тази паричка е магнит за мен.
Богатство привлича,парите събира.
В джоба ми трупа,от беди ме пази.
Амин.
 Третата част от ритуала се изразява в искрена благодарност към Силата и Вселената.С нея ритуалът завършва.Тук думите се произнасят един път:
Бог мой Отец,покровителю мой,аз ти благодаря.
Благодаря ти за всички благословии,които Ти носиш в живота ми.
Всеки ден,всеки час,в най-висша степен,аз Ти благодаря,Господи!
Благодаря,Господи!Амин.
    След това си измийте добре ръцете с подсолена вода и легнете да спите.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg