|
|
Forum moderator: bezimenen |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Християнска и религиозна магия Предпазваща молитва на 31 декември |
Предпазваща молитва на 31 декември |
Наближава Нова година,а самите дни на празника и около него са магически,защото там залагаме как ще протеч цялата следваща година от живота ни.В доста традиции има ритуали,четат се молитви и заклинания,които се изпълняват само в тези дни,които са по-близки до другия,невидимия за всяко око свят.
Такава е следващата защитна молитва,която се чете само веднъж в годината,на 31 декември.Нейният текст е следния: "Слава на Отца и Сина и Светия Дух. Вземам печатът на Луната,поставям подписът на Слънцето и цялото небесно огледало.Амин! Слагам дванадесет звезди, назовавам ги с дванадесет имена: Изток-Габриел,Мадиел,Диамел,Янаел, Запад-Сахиел,Зиниел,Хабиел,Ваханиел,Карабиел, Север-Маел,Вираел и техните слуги:Валиел,Балиел, И с тях призовавам аз седемте свидетели,а също Юг-Караниел,Дабриел,Дарвиел,Анаел,Сунеел,Абигел и Ранел. Пред мен е щит. Който този щит вземе,няма да го пренесе. Както земята е тежка,така и щитът е тежък,лежи- не може да се вземе,не се вдига,не се отнема. Закрий,щит,моя дом, мен,Рабът Божий /името ви/, Моите близки,големите и малки Раби Божии/имената на членовете на семейството ви/. Ангелът на неделята-Михаил, Геният на Доброто-Дариел, Геният на Злото-Шаваиот, Духът на планетата-Оех, Ангелът,командващ четвърти легион-Саламиа. Понеделникът затварям, вторник благославям, сряда пазя, четвъртък отбранявам, петъкът държа, в събота на стража стоя, в неделята-за цяла година спасение. Амин.Амин.Амин."
|
| |||
| |||