• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Три карти

PostАвтор: MoonLight » събота, 2014-04-26, 6:46 PM » Пост # 1

Предлагам в тази тема да обсъждаме комбинациите от три карти,които принципно се тълкуват като минало-настояще и бъдеще.Но всичко все пак зависи от самата комбинация.

PostАвтор: Occult » неделя, 2014-04-27, 5:33 PM » Пост # 2

Подредба "Какво, как и  резултат"
Въпрос "Ще взема ли първия ми изпит задоволително?"
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.

PostАвтор: MoonLight » сряда, 2014-04-30, 5:55 PM » Пост # 3

Occult,по твоите карти ще кажа само набързо,че резултатът от изпита ще е задоволитен за теб.Просто следвай пътя си и не се отклонявай.Успех!

Added (2014-04-30, 5:49 PM)
---------------------------------------------
В емоционален план при мен през месец май:обърнат КЖ-КЧ-ДЖ

Added (2014-04-30, 5:55 PM)
---------------------------------------------

PostАвтор: Occult » петък, 2014-05-09, 3:18 PM » Пост # 4

Quote MoonLight ()
Occult,по твоите карти ще кажа само набързо,че резултатът от изпита ще е задоволитен за теб.Просто следвай пътя си и не се отклонявай.Успех!
Давам обратна връзка. Изпита не беше труден, малко бях се паникьосал ,но в крайна сметка имам 5 и съм доволен smile .
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg