• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Мобилна версия на сайта?

PostАвтор: Zeiss » вторник, 2015-01-20, 5:06 PM » Пост # 1

Често посещавам този сайт през телефона си, за да разглеждам някои интересни за мен неща. Е, най-накрая се реших да се регистрирам и да споделя, че всеки път си копирам темите на текстов файл, за да ги прочета на телефона си, защото не се вижда целия ред докрая. Надявам се да го оправите някои ден. wink

PostАвтор: bezimenen » вторник, 2015-01-20, 10:53 PM » Пост # 2

Благодарим Ви за предложението, ще го имаме  предвид при вземане на решения относно бъдещето на сайта.

PostАвтор: Zeiss » сряда, 2015-01-21, 12:17 PM » Пост # 3

Предполагам, че може да има и други посетители, които посещават сайта през телефоните си, а това нещо, за което говоря, не е много приятно. Сега исках да направя и скрийн шот, за да покажа нагледно за какво точно ставаше дума, но пък странното е, че сега си работи сайта нормално. Шашава работа. Когато имам повечко време, може и аз нещо полезно да добавя. Благодаря за вниманието, bezimenen. cool

PostАвтор: Agena » събота, 2015-01-24, 11:42 PM » Пост # 4

Дано общуването ни тук да е конструктивно и приятно и да не се караме cool .Ще се радвааме на нови съмишленици.

PostАвтор: Occult » вторник, 2015-01-27, 2:47 PM » Пост # 5

Здравей Zeiss. Мобилна версия на сайта няма за съжаление.
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg