Мобилна версия на сайта?
|
|
Автор: Zeiss » вторник, 2015-01-20, 5:06 PM » Пост # 1
Често посещавам този сайт през телефона си, за да разглеждам някои интересни за мен неща. Е, най-накрая се реших да се регистрирам и да споделя, че всеки път си копирам темите на текстов файл, за да ги прочета на телефона си, защото не се вижда целия ред докрая. Надявам се да го оправите някои ден.
-
-
-
-
-
|
Автор: bezimenen » вторник, 2015-01-20, 10:53 PM » Пост # 2
Благодарим Ви за предложението, ще го имаме предвид при вземане на решения относно бъдещето на сайта.
-
-
-
-
-
|
Автор: Zeiss » сряда, 2015-01-21, 12:17 PM » Пост # 3
Предполагам, че може да има и други посетители, които посещават сайта през телефоните си, а това нещо, за което говоря, не е много приятно. Сега исках да направя и скрийн шот, за да покажа нагледно за какво точно ставаше дума, но пък странното е, че сега си работи сайта нормално. Шашава работа. Когато имам повечко време, може и аз нещо полезно да добавя. Благодаря за вниманието, bezimenen.
-
-
-
-
-
|
Автор: Agena » събота, 2015-01-24, 11:42 PM » Пост # 4
Дано общуването ни тук да е конструктивно и приятно и да не се караме .Ще се радвааме на нови съмишленици.
-
-
-
-
-
|
Автор: Occult » вторник, 2015-01-27, 2:47 PM » Пост # 5
Здравей Zeiss. Мобилна версия на сайта няма за съжаление.
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
-
-
-
-
-
|