Хакери на сънища-що е то?
|
|
Автор: jerijeri » неделя, 2014-06-15, 0:51 AM » Пост # 16
Nihil, - да подобно еAdded (2014-06-15, 0:51 AM) --------------------------------------------- Agena, - пасеанса на медичите е по скоро практична отколкото философска тема - но все пак и в нея може да се намери нещо философско
-
-
-
-
-
|
Автор: Nihil » неделя, 2014-06-15, 0:58 AM » Пост # 17
Идеята на Agena ми допада. Предлагам jerijeri да състави практика, която да бъде изпълнена и да бъдат отчетени резултатите. Практиката е редно да се проведе в закритата секция за "самоусъвършенстване" и така и ще стане. Останалото ще се обсъди и опише в самия план за работа.
-
-
-
-
-
|
Автор: Agena » неделя, 2014-06-15, 1:05 AM » Пост # 18
Джери Джери,да ти задам въпроса така-какви практики ползваш,за да съхраниш съзнателно състояние по време на сън?
-
-
-
-
-
|
Автор: jerijeri » неделя, 2014-06-15, 1:23 AM » Пост # 19
съгласен но ще бъде курс в който ще се работи сериозно - ще трябва да се наберат хора който имат желание по време на курса да споделят резултата от упражненията - и като почнахме темата ще е пасеанса на медичите
-
-
-
-
-
|
Автор: Agena » неделя, 2014-06-15, 1:29 AM » Пост # 20
Джери Джери,пише се "пасианс".Освен това,тук сме все сериозни хора-а дори да не сме много според критериите ти,когато човек желае нещо,намира начин,като не желае,търси си оправдания,нали :)?Така че си чакаме практиката.
-
-
-
-
-
|
Автор: jerijeri » неделя, 2014-06-15, 1:32 AM » Пост # 21
Agena, не виждам това какво общо има с темата
-
-
-
-
-
|
Автор: Nihil » неделя, 2014-06-15, 1:37 AM » Пост # 22
jerijeri, очаквам черновата на курса. Както казах, той ще се проведе в скритата секция "Самоусъвършенстване". Каквото се поиска от мен като администратор - напр. отваряне на подсекция за практиката, допълнително ограничаване на достъпа с пароли и т.н., ще обсъдим .
-
-
-
-
-
|
Автор: Agena » неделя, 2014-06-15, 1:42 AM » Пост # 23
Джери Джери,известно ли ти е как се правят практики в подобни случаи,защото доколкото разбирам,не си правил такава досега,иначе щеше да си запознат с техническите стъпки.На първо място-водещият практиката трябва да даде нейното изпълнение точка по точка като план с подробно обяснение във всяка точка какво се иска от практикуващите и към какви резултати би следвало да се стремят.На второ място-дава се срок за изпълнението на тази практика.На трето място-участващите в нея описват контролно всеки ден какво са постигнали и къде са пропуснали нещо и това се обсъжда.Никакви курсове няма
-
-
-
-
-
|
Автор: jerijeri » неделя, 2014-06-15, 1:45 AM » Пост # 24
ок - като съм готов ще се свържа - само искам да знам колко хора ще участват
-
-
-
-
-
|
Автор: Nihil » неделя, 2014-06-15, 1:51 AM » Пост # 25
Ограничени сме откъм активност и брой пишещи, та, навярно двама или трима ще са желаещите, но бройката не е ограничение. Колкото - толкова. Пак казвам, имаме възможността да ограничим достъпът и реално да пишат и четат само участващите.
-
-
-
-
-
|
Автор: Agena » неделя, 2014-06-15, 1:56 AM » Пост # 26
Аз съм съгласна да участвам.
-
-
-
-
-
|
Автор: Occult » неделя, 2014-06-15, 2:24 AM » Пост # 27
Бих искал да видя нещо като план и кратко резюме относно практиката / курса. В случай ,че ми допадне, бих се включил.
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
-
-
-
-
-
|
Автор: ananda » неделя, 2014-06-15, 9:00 AM » Пост # 28
Присъединявам се и аз към практиката ,
-
-
-
-
-
|
Автор: Андромалиус » сряда, 2014-07-09, 9:36 PM » Пост # 29
Джери, брой ме и мен. Съгласен съм да участвам, ако и да нямам опит с това.
Анонимен
-
-
-
-
-
|