• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Как се прави уговарянето на галдрставите за материален успех

PostАвтор: Agena » петък, 2015-10-09, 11:07 PM » Пост # 1

Тук ще говорим за това по какъв начин се прави уговарянето на галдрставите за материален успех в руническата магия.Изберете си някой от посочените примери към става,който ще ползвате:

1.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият галдрстав постоянно да разчиства всички мои пътища ,да изгаря всички блокажи,препятствия и прегради,пречещи ми да бъда съвършено успешен човек.

2.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став постоянно да привлича към мен късмет и успех в моя живот винаги и във всичко,а също и на всички нива и във всички сфери на живота ми.
3.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став да изгря постоянно и да разрушава всички препятствия и прегради към моя постоянен късмет и успех ,да ми дава голям,значителен доход пари от всевъзможни източници /не определяйте точно какви източници,за да не блокирате останалите,които не сте изброили/.
4.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став изгаря и разрушава всички препятствия към бързото ми устройване на работа ,със силата на Боговете и чрез своята енергия да насочи към мен потоци от щедри и платежоспособни работодатели,щедри платежоспособни клиенти и потоци от много добри предложения за моето бързо устройване на високозаплатена работа със заплата от....лева и повече,условия на работа и материални привилегии за мен.
5.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став постоянно привлича в живота ми късмет,успех и нужните ми положителни ситуации,постоянна значителна печалба във всевъзможни лотарии,а също меко и  и положително да измени всичко в живота ми към късмет и успех.
6.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став да разкрие,увеличи и усили всички мои качества,таланти и способности ,моето логическо мислене,бързата обработка на информация,да ми даде голяма концентрация във всичко,да ми даде удоволствие и удовлетворение от учението,да ми даде абсолютна и пълна победа в учението,,издържане на изпитите,а също,във всички нива и сфери на моя живот.
7.Нека със своята сила и със силата на Боговете даденият рунически став разкрие,развие и усили в мен физическите,магическите и психическите способности и сила,всевъзможни таланти и способности,ясновидството,яснознанието,ясночуването,способността трезво и бързо да оценявам ситуациите и да анализирам нужната ми информация,а също да ми даде лидерски качества,харизма и лидерство във всичко,винаги и над всички,абсолютно уважение и пълно доверие от обкръжаващите ме хора.
    Краят на уговарянето на ставите е следния-не бива да се казва:това е краят.Може да изберте разни варианти:
  1.Нека със силата си и със силата на Боговете даденият рунически став да източва късмет,успех и нужната енергия за работата му от моите врагове,а също да взема енергия от Космоа,като постоянно ме изпълва с пложоителна енергия и с физически сили.
2.Нека в момента на активацията ставът да работи под защитата и покровителството на Боговете,меко и хармонично за мен,без вреда за моето психическо и физическо здраве,без вреда за психическото и физическото здраве на моите близки и приятели/избройте ги поотделно/,без вреда за нашето благосъстояние,имущество и благополучие,без да пречи на работата на другите стави,активирани за моето благо,късмет,успех,защита и да не пречи на работатат на ставите,работещи за снемане от мен на магически враждебни и вредоносни въздействия,а също и на работата на ставите за защита на нашето жилище.
3.Ставът,бзпрепятствено ми позволява на мен самата ,по моя воля,да извършвам всякакви въздействия на каквито и да е обекти,субекти,предмети,хора,групи от хора и животни.
4.Аз активирам даденият став със своя дъх и със силата на Боговете в името на Один,той започва да действа сега  прекратява действието си тогава,когато аз кажа/ще бъде изгорен с благодарност/.
5.Щастие,късмет,успех,богатство,пари,материални блага,здраве и високо положение в обществото винаги и в цялата мен,а злощастието,злата съдба,проблемите,нищетата,болестта  и безработицата при моите врагове завинаги.Така да бъде!
6.Уговарянето по финансовите потоци:
Даденият рунически став в  момента на активацията си изгаря всякакви блокажи,открва затворените финансови потоци към оператора,носи всякакви комфортни пътища за финансиране/с изключение на банкови кредити  противозаконни начни/с лекота и комфортно за оператора на конкретно исканите материални  и парични блага/избрявате каквото ви е нужно/,/с указаната цикличност въвв ремето или едновременно/.В процеса на активацията при оператора идват процъфтяванетофинансовия рст и финансовото стабилно благополучие,със защитата и покровителството на Боговете срещу магическо въздействиеот всякаква природа и характер,уговорените материални блага и финансови потоци.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg