|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Водата,привлекателността и мислоформата (Ритуал) |
Водата,привлекателността и мислоформата |
Напишете на лист хартия мислоформата,която сте създали.Например:
"Аз съм много обаятелна личност. От мен се излъчва вътрешната светлина на обаянието,любовта и секса. Аз съм светещо същество. Аз привличам към себе си мъже. Моят мъж ме намира." Поставете върху листа с написания текст стъклена чаша вода.Потрийте дланите си,разтегнете ръцете си така,все едно,че свирите на акордеон,представете си,че между дланите ви се намира сгъстена енергия,подобна на кълбо.Това е вашата енергия.Разположете дланите на ръцете си от двете страни на чашата,но без да я докосвате.Кажете на глас или мислено,за себе си,написаната от вас мислоформа.Важното е да я кажете осъзнато и убедено.Представяйте си ясно онова,което казвате във въображението си-не само визуализирайте,но се опитайте и да го усетите:как излъчвате светлина,как хората ви докосват възхитени и т.н.Почувствайте погледите им,пълни с обожание,към вас.След това изпийте водата.Направете процедурата на сутринта,след като се събудите,и след това-вечерта,но винаги започвайте с утрото.Намерението ви ще се реализира. Тази техника може да се ползва и за други мислоформи,които можете и сами да си направите в зависимост от онова,към което се стремите.Има едно правило-да не се употребява частицата "не".Мислоформата да е ясна и конкретна.Никакви многословни,абстрактни и отвлечени неща.На чаша вода се дава само една цел,а не по няколко наведнъж за една чаша.В единия ден правим ритуала за една цел,в друг ден-за другата и т.н.Ако целта е оздравяване,заредената по този начин вода е целебна,а въздействието на светената вода е аналогично. Някой ще пита защо трябва да се записва мислоформата на лист хартия,а не се произнася само.Когато записвате една мислоформа,тя придобива значителна сила.Второ,даже една дума,която е написана на хартийка и залепена на шише с вода,променя енергоструктурата на водата и я зарежда с информация,която е скрита в смисъла на думата. Накрая,енергията на ръцете ви усилва намерението ви,локализира го,в резултат на което водата се зарежда бързо и ефективно.Записаната във водата информация се разнася по цялото тяло и настройва биополето ви към излъчване на зададеното намерение.Не се безпокойте,ако не усещате между ръцете си сгъстената енергия.Ако не се получи сега,ще стане след седмица,освен това,водата не е чак толкова трудна за въздействие,защото бързо поема информацията.Тази техника е добра,защото не изисква особени навици за работа с енергиите.
|
| |||
| |||