|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали ЗА УСКОРЯВАНЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЖЕЛАНИЕ (РИТУАЛ) |
ЗА УСКОРЯВАНЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЖЕЛАНИЕ |
ЗА УСКОРЯВАНЕ НА ПРОЦЕСА НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯТА:
Защо желанията ни не се изпълняват?Причини има много,но главната е,че не сте ги заслужили законите на фините светове,и то множество нарушения.Друг път,ако сте правили ритуали,не сте си формулирали ясно намерението,волята ви е била слаба,придавали сте излишно значение на желанието си. Магическата формула тук се състои от отъждествяване и заклинание.Нужно е да знаете дървото си покровител/за него ще стане дума по-надолу/.Намираме своето дърво,което е желателно да е по-далеч от хора и автомобили.Прегръщаме го силно или плътно се притискаме към него с гърба си.Затваряме очи и се отъждествяваме с дървото.3 пъти подред произнасяме следното заклинание: "Аз призовавам духа/името на вашето дърво/.Аз призовавам духа.../името на дървото/Аз призовавам духа.../името на дървото/.Изпълни с намерение моето желание,което е.../описвате конкретно и ясно ,а не абстрактно желанието си/.Нека то се изпълни за мое и за благото на другите.Така да бъде!" Отваряме очи .Благодарим на духа,покланяме се на дървото. Ако сте решили да отмъщавате или да правите зло на някой,насочете се към някой друг магически метод,защото този се обръща срещу оператора при наличието на такова желание.
|
| |||
| |||