• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
За призоваването душата на покойника на гробище

PostАвтор: Agena » понеделник, 2015-10-26, 2:20 AM » Пост # 1

Гробището е място,където могат да се призовават призраци,да се правят любовни привързвания и вредоносни въздействия,да се снемат проклятия и да се призовават демони.Това място притежава неизчерпаем запас от енергия,който може да се оползотвори.Да се призове починал родственик на гробището е далеч по-безопасно,отколкото който и да е друг призрак.

За да проведете обряда,вземете със себе си нещо за угощение,бутилка с чиста вода и свещ.Отидете на гроба на своя роднина.Обърнете се към него,кажете му,че сте дошли да го молите за помощ,без която никак не бихте се справили.Преди това го помолете за прошка,че сте го обезпокоили.След това сложете върху гроба угощението/обикновено някакви сладкиши,мед и др./,запалете свещта и кажете:

"О,дух/името на покойника/,аз/вашето име/ дойдох при теб и те призовавам.Не се гневи,дух,за това,че те безпокоя.Без твоята помощ,обаче,не бих се справила.Яви се пред мен сега!"

Ако духът се съгласи да ви помогне,ще почувствате как ви пронизва хлад.Това значи,че той е дошъл.Някои магове даже виждат душата на покойника.Това значително опростява провеждането на ритуала,защото в този случай те могат да следят за поведението и емоциите на покойника.Когато духът се появи,задайте му въпрос и го помолете да ви помогне.Можете смело да се доверите на това,което ви казва,защото ако сте имали хубави отношения с него приживе,няма смисъл той да ви лъже.Когато завършите обряда,поблагодарете на роднината си и кажете:

"Ти след мен не върви,ти при себе си се върни!Амин"

След това си тръгнете,без да се обръщате.След като излезете веднага от гробището,измийте си обувките с донесената вода и отстранете всички остатъци от гробищната пръст от подметките си.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg