• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Обряд за пари за месец ноември

PostАвтор: Agena » сряда, 2015-11-11, 11:15 PM » Пост # 1

Този ритуал се изпълнява само през два дни от годината,и то през месец ноември-11 или 21 ноември,подновява се веднъж годишно.Тези дни са уникални като вибрации за изпълнението на обреди за съкровени желания.Можете да проведете обряд за материални блага.Казват,че е много действен и проверен.Купете нова,неизползвана за нищо досега игла  и с нея прободете пръстите и на двете си ръце,по-точно двата безименни пръста и двете кутрета.След това,прочетете заклинанието на върха на иглата,която приближавате близо до устните си-чете се един път:
   "Пътечка златна ушивам,щастие,късмет и пари пришивам.Към моя дом,към моя праг,към моите ръце и нозе.Аз съм Царица,аз съм Императрица!Аз съм владетелка!Така да бъде!Изпълнено!Свършено!"
    После вденете в  иглата златист конец и я сложете в портфейла си,като внимавате никой да не я види.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg