• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
За решаване на важни въпроси или ако сте се скарали с някой

PostАвтор: Agena » събота, 2016-06-11, 0:23 AM » Пост # 1

Всичко може да се случи-да се скарате с някой,да не ви върви в работата,да не може да се реши важен въпрос.В такива случаи постъпете така:
    В периода от изгрев слънце до предиобед на какъвто и да е ден отчупете клонче,което би могло да се вкорени.Това клонче го отчупете от каквото и да е домашно растение,принадлежащо на стопанин-късметлия.Избираме човек според каквото ни трябва.Ако сме се скарали с любимия-отчупваме клончето от растение на човек,живеещ в любов,ако в търговията не ви върви-от успешен търговец и т.н.
    Когато отчупвате клончето,три пъти кажете:"Ти при мен/вашето име/ в дома ми ще порастеш,на мен,както на /името на собственика/ късмет ще донесеш!"
     В същия ден,до края на предиобеда трябва да сложите клончето във ваза с вода в дома си,за да пусне коренчета.Докато го слагате във вазата,кажете един път:
    "Вкорени се и расти,и на мен/името ви/ късмет ми донеси!Така да бъде!"
      Когато клончето пусне коренчета,пресадете го в съд,пълен с пръст,която трбва собственоръчно да изкопаете.Когато го пресаждате,по време на процеса,седем пъти кажете думите:
  "Вкорени се,развий се и расти,на мен/вашето име/ късмет/обяснете конкретно късмет къде и в какво искате/ ми донеси!Истина!"
     В дадения случай е нужно да обозначите в какво и къде именно чакате успех.Напр.,човекът "А" да се ожени за вас или вашият бизнес да потръгне.Всичко това го обяснявате със свои думи.
   След като засадите клончето в саксията с пръстта ,същият ден в полунощ идете на най-близкия кръстопът  от дома си,хвърлете пред себе си ,а не през рамото три монети на земята и кажете :"Платено!"После се обърнете откъм лявото си рамо и си отидете,мълчейки у дома.
     Ако клончето се вкорени успешно и започне да расте,то делата ви ще потръгнат.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg