• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Дискордиански отварящ ритуал

PostАвтор: Balanar » неделя, 2017-01-15, 0:20 AM » Пост # 1

Ще направя опит да преведа съответния ритуал. Материалът е от въпросният сайт с окултна литература, от произведение на Фил Хайн. Между другото мисля, че тук ще бъде изложен за пръв път в България (не го намирам другаде).

1. Плеснете с ръце 5 пъти

2. Кръстът на богиня Ерис: Да се изрече -
СВЕТЛИНА В ГЛАВАТА МИ
ОГЪН В ГЕНИТАЛИИТЕ МИ
СИЛА В ДЯСНАТА МИ СТРАНА
СМЯХ ОТ ЛЯВО 
ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО МИ

3. Начертайте спирални пентаграми в четирите посоки и zenith? Това е въпросната пентаграма 

Обърнете се на изток - Благословен апостол Хунг Мунг, велик мъдрец на Катай, Балансирай противоположностите и ни дай равновесие.
Обърни се на юг - Благословен апостол Ван Ван Моджо, доктор на магията и правокациите, дай ни силата на Вуду и объркай враговете ни.
Обърнете се на запад - Благословен апостол Сри Сядасти, покровител на психеделията, научи ни на относителната истина и взриви умовете ни.
Обърнете се на север - Благословен апостол Заратуа, упорит отшелник, дай ни подозрението на Ерис и постоянството на Хаоса 
Погледнете надолу или нагоре - Благословен апостол Малаклипс, Старши светец на дискордия, Дай ни просвещение и ни пази от глупостта.
Погледнете навсякъде около вас - Велика богиньо Дискордиа, Света майко Ерис, Радостта на вселената, Смехът на космоса, Дай ни живот, светлина, любов и свобода и накарай проклетата магия да сработи. 
Слава на Ерис, всички да почитат Дискордия.

Превода беше страшно труден и много от нещата ги няма дори в речника. За това ще предоставя и оригинала:
1. Clap x5
2. The Erisian Cross: “Light in my Head Fire in my genitals Strength at my Right side Laughter at my Left side Love in my Heart.”
3. Trace Spiral Pentagrams* at the 4 quarters & zenith.
4. Face East: “Blessed Apostle Hung Mung1, great Sage of Cathay, Balance the Hodge and Podge and grant us equilibrium.”
5. Face South: “Blessed Apostle Van Van Mojo2, Doctor of Hoodoo and Vexes, Give us the Voodoo Power and confuse our enemies.”
6. Face West: “Blessed Apostle Sri Syadasti3, patron of psychedelia, Teach us the relative truth and blow our minds.”
27
Oven-Ready Chaos
7. Face North: “Blessed Apostle Zarathud4, hard-nosed hermit, Grant us the Erisian doubt, and the constancy of Chaos.”
8. Look up (or down): “Blessed Apostle Malaclypse5, Elder Saint of Discordia, Grant us illumination and protect us from stupidity.”
9. Look all over the place: “Great Goddess Discordia, Holy Mother Eris, Joy of the Universe, Laughter of Space, Grant us Life, Light, Love and Liberty and make the bloody magick work!”
10. “Hail Eris! All Hail Discordia.!

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg