|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Черно привързване с Бесове (...) |
Черно привързване с Бесове |
На пода постелете парче черна тъкан без рисунки.Събуйте се боси и застанете върху нея,като положите под лявата страна на всяка от петите си по една снимка на обекта на страстта ви.Обърнете се на север.Много отчетливо си представете образа на любимия си и три пъти кажете следното заклинание:
"В Името на Сатаната,Князът на Мрака,Владетелят на Света! Да се изпълни делото на страстта,на похотта! Излизам от дверите,без да се благославям,от вратите,без да се прекръствам,отивам на равното поле,зад равното поле черна гора стои.В тази гора черна има голяма топола, и тя връх черен има.На този връх седи Старшият Дявол,на самия Сатана помощник. В името на Сатаната,Князът на Мрака,Владетелят на Света,Дявол,към теб се обръщам, помогни ми,изслужи ми служба голяма,а аз ще ти се отплатя за нея. Призови 666-те си Беса, и ги изпрати при /името и датата на раждане на обекта,който ще се привързва/, нека вземат неговото/нейното сърце/, да изтръгнат от него/нея/ душата, с тъга да изсушат гръдта му/й/. И страст на нея/него/,а също похот към/името на оператора/ да донесат! Да разпалят у /името на обекта/ безумна страст към /името на оператора/ за срок от /посочете срока-7,9 или 15 години/! Така да бъде и така ще бъде!" Снимките,върху които сте стояли по някакъв начин трябва да попаднат в дома на обекта.На следващия ден след ритуала,на кръстопът се оставя откуп за Бесовете и Дявола-бутилка водка,пирог с месо и 15 монети.За усилване на ефекта обредът се прави 7 дни на растяща Луна,и след това се носи откупа на кръстопът. Ритуалът е в пълен,изходен и ефективен вид. Слава на Сатаната! Групата за руско чернокнижие
|
| |||
| |||