|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Свързване с Ангела-Хранител (превод собствен) |
Свързване с Ангела-Хранител |
Наричат още ангелът-хранител нашият Висш Аз,най-доброто от най-доброто в нас самите,онова,което излиза на преден план,тогава,когато заглушим низшия си Аз.Бих искала да ви обърна внимание основно на две изречения в този ритуал:"В света на фините сфери има място само за любов.Тук всички се ценят и разбират един друг."В този ритуал,по-точно в тази молитва е важно да осмислите всяка една дума,да покажете,че не сте си говорили напразно,и всяка дума,която сте произнесли е била разбрана и чута от ...вас,самите.Това най-добре можете да докажете с живота и делата си.
А ето и ритуалът-молитва,който е мой превод от руски и е взет от руски сайт: За свързване със своя Ангел-хранител е необходимо да се изпълнят следните условия: 1.Ако имате някакви битови проблеми,по-добре изчакайте да се успокоите. 2.Хората,които се чувстват по-добре след залеза на слънцето,е добре да разсъждават над текст в полунощ,а онези,които се чувстват по-добре на сутринта-с два-три часа по-рано.Времето за началото на практиката е ВИНАГИ ЕДНО И СЪЩО/с плюс минус половин час/.Времето за завършване трябва да почувствате сами кога ще дойде.Общата продължителност на всеки сеанс е не по-малко от 20 минути. Тялото е в седнало положение,гърбът е изправен.По-добре е да сте седнали,като сте положили лакти на масата/можете да подпрете лицето си с ръце или да скриете лицето си в дланите си/. Помнете,че извършвате магическа операция,а не се развличате. 3.Никой и нищо не бива да ви отвлича от работата с текстовете. 4.Не произнасяйте нито една дума на глас,а само мислено. 5.Текстът може както да се научи наизуст,така и да се чете.Ако ще се чете,по-добре е да го препишете лично на лист и така да го четете,защото влагате част от енергията си при записването. 6.Най-важни са начинът ви на живот,делата ви след това. Количеството на сеансите,свързани с връзката с Ангела-хранител зависят от опитността ви в сферата на медитациите,от вярата ви във Висшите сили,от способностите ви и от правилната работа с текста.При благоприятни условия ще са ви необходими 5-10 нощи. ПЪРВАТА ЧАСТ служи за навлизането на вашето съзнание в особени/много висши/ сфери на финия свят.Отправяйки се натам,забравете за всичко лошо/негативно/,което се е натрупало в душата ви,иначе просто няма да ви допуснат там,ще ви оставят на пътя. Размишлявайте,като проникнете в дълбочината на следния текст: "Аз постигам сега тайния смисъл на магията,името на която е Действие.В мен се пропива Силата,която въплъщава в този свят всичко замислено във видими,материални форми.Тази Сила с лекота унищожава всички прегради,стоящи на пътя Й.Тя внимателно изработва всеки детайл от своя план и не допуска грешки в него. Аз безгранично вярвам,че Законите на Магията ще отворят за мен Вратата в Света на Фините Сфери,където ще открия своя Ангел-Хранител.Аз съм благодарна на тези Закони и се прекланям пред тях.Ръцете на Твореца са създали в нашия свят множество прекрасни и сложни неща.Ръцете на Твореца-това е Сила Съзидаваща.Ръцете на Твореца-това е Силата на Волята,пронизваща материята до най-съкровените й дълбини.В резултат на взаимодейсвието между Духа и Материята се ражда Хармонията,съвместяваща в себе си Красотата на Художника и Точността на Математика.Ръцете на Твореца съвместяват несъвместимото за нас в хармонично съдружие на формите. Концентрацията на мислите върху Силата и Мъдростта на Твореца ще ми помогне да се съединя в едно цяло с моя Ангел-Хранител.Творческата Сила е пълна с любов и състрадание.Тя дава на Търсещия това,от което се нуждае:"На чукащия ще се отвори!"Аз съм благодарна на тази Сила и се прекланям пред Нея! Аз съм дълбоко убедена,че съм говорила сега ненапразно,че всяка моя дума е била чута и разбрана.Във Фините сфери се включиха неведоми за мен процеси,които ще въплътят замисленото от мен." В резултат на размишлението над този текст у мнозина възниква специфична топлина в някоя част на тялото.Старайте се да я задържите,да я натрупате в себе си.Това е енергия,която може да се насочи към някой болен орган и да започне да го лекува. ВТОРАТА ЧАСТ -когато разберете горния магически текст и почувствате,че той е започнал да действа,допълнете го със заключителната част: "Аз безупречно изпълних всички предписани магически действия,и това ме доведе в Света на Фините Сфери.Аз станах тук пълноправен жител. Това е моето Второ Раждане.В Света на Фините Сфери има място само за любов.Тук всички ценят и се разбират един друг.Аз съм нова в този Свят,но имам помощник-моя Ангел-Хранител. Ангел-Хранителю!Ти-Учител,Другар и По-голям Брат!Помогни ми да стана щастлива!Донеси ми късмет!Научи ме,спаси ме и ме съхрани!Ти си ми изпратен от Самия Творец,Аз Те открих и сега връзката между нас няма да се прекъсне никога.Аз усещам Твоето присъствие,Твоята мощ и енергия.Аз усещам най-висш духовен подем от общуването с Теб!" По-нататък текстът приема личен характер и само вие можете да си го продължите.На високо духовно равнище се договорете с вашия Ангел-Хранител в какво и как именно Той ще ви помага в живота.Накрая просто и безкористно Му благодарете за това,че Той се е съгласил да ви помага. ТРЕТАТА ЧАСТ-сега можете да се свързвате с Ангела-Хранител по всяко време,използвайки горната методика,която можете да опростите или леко да видоизмените.И помнете:Той винаги ви чува.Вижда всяка ваша стъпка и се старае да ви помогне.
|
| |||
| |||