Автор: Agena » неделя, 2014-05-11, 2:14 AM » Пост # 1
Тази практика е на моята приятелка ananda,като тя първа я е публикувала на други места,но с добър успех съм я използвала и аз вече години,за което й благодаря.Включва Словата на Силата за материални блага.Понякога ги казвам ,без да ползвам други атрибути,а друг път използвам зелена свещ/свещта е символ/.Словата са следните:
"Една е Силата и Тя постигнала е съвършенство и охолство и в мен/името/,намира съвършената изява.Работейки за мен,чрез мен самата,тази Сила ми предлага съвършенство и охолство,полагащи ми се по право.Към мен привличам и създавам всичко,що ми е потребно в този свят на формата,а по-конкретно би могло да стане под форма на пари.Затуй,отърсвам се от всякакви причини и ефекти,изява,същност,външна форма,закърпвам всякакви пробойни,които биха ме лишили от притока на изобилие.Аз черпя от недрата благодатни и неизтощими на цялата Вселена,за благото на всички и без да бъде накърнена ничия свободна воля.Осланям се на своя разум,когато трябва да узная какво ми трябва,а също как да го постигна.Аз искам точно толкова,колкото да стигне и сигурна съм,че не ощетявам никого,включително и себе си,самата!Да имам!Да имам точно толкова,колкото да стигне!Така е и така да бъде!"