• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
За успех

PostАвтор: Agena » неделя, 2014-05-18, 9:11 PM » Пост # 1

Чете се всеки ден в продължение на месец над съд с вода,с която после си измивате ръцете и лицето.Преди да се умиете,четете над водата в съда следното заклинание:
    "Дума тайна има,слово вярно,успех да си купя.Който думите запамети,него сам Бог от беди ще  защити,а този,който словото не знае,той цял век в нищета и мъки ще ридае.Няма да има за онзи утешение,който за словата е в неведение.Истинни са думите,затуй на този,който ги владее,животът му е сладък,а който ги не знае,в съдбата му цари  безпорядък.Аз,рабът/името ви/ словото не знаех,но с крайчеца на ухото си дочух,а това,което не чух,разбрах и накрая във едно събрах.Ще ида аз,рабът/името ви/,до синьото море,до конските води,словото вярно ще кажа,що знам отпреди.В небесата гръм ще загърми,воинство огнено ще се яви,от беди и напасти ще ме огради.Щит здрав,с желязо кован,ще ме защити,а който иска да ми навреди,него смъртта ще го навести.Амин на словото мое!"/чете се три пъти/

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg