|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Лесни любовни призиви (ритуали) |
Лесни любовни призиви |
Тук ще приведем някои призиви към любимия,които не са сложни за изпълнение,тъй като не изискват някаква атрибутика или ако я има,та е в минимално количество,което ги прави подходящи и за начинаещи.Важни са добрата концентрация,уменията за визуализация и непоколебимото желание .
1.При нарастваща Луна,гледайте я внимателно,като в същото време ясно си представяте любовни картини ,в които участвате вие и вашия възлюбен.Прекръстете 7 пъти устата си и при всяко прекръстване казвайте следните думи: "Сън за мен,сън за теб,за Божия раб/името на човека/.Амин!" 2..Поставете огледало и от двете му страни по една свещ,така че двете свещи да се отразяват в огледалото.Вземете снимка на човека,на когото искате да се присъните и я поставете така,че образа от нея да се отразява в огледалото и да се намира между двете свещи.Ако не разполагате със снимка,не е беда,на лист бяла хартия напишете името на обекта и после покажете пред огледалото надписа така,че той да се отразява правилно в него.Седнете,изпаднете в медитативно състояние,спокойно гледайте свещите в огледалото и кажете,призовавайки човека първо по име: "При теб идвам в твоя сън,ти не ме гони.По-добре при мене сам ела!" Повторете това толкова пъти,колкото интуитивно сметнете за нужно.Сложете снимката под възглавницата си и легнете да спите.Този призив има сравнително бърз ефект. 3.Заклинание на тамян. Запалвайки тамян,кажете: "Не свещи паля,а душата и сърцето запалвам на раба/името на човека/към раба/вашето име/ завинаги!" Докато тамянът гори и се топи,кажете: "Както този тамян гори и се топи,така да горят и да се топят сърцето и душата на раба/името на човека/,към мен,раба/вашето име/ навеки!"
|
| |||
| |||