|
|
| Forum moderator: Occult |
| Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали ЧЕРНОКНИЖЕН РИТУАЛ ЗА СИЛА (РИТУАЛ) |
| ЧЕРНОКНИЖЕН РИТУАЛ ЗА СИЛА |
Ритуалът се изпълнява за сила и е от традицията на руското чернокнижие.Когато пристъпвате към него,убедете се,че сте си сложили предварително поне една чернокнижна защита.Не е подходящ за изпълнение от кръстени християни.Преди това трябва да са преминали през т.нар.разкръстване,ако имат намерение да работят с тази система.Всичко трябва да е изпълнено прецизно,защото иначе се заплаща скъпо-в пряк и преносен смисъл.Вие си решавате дали да го правите или не,аз съм длъжна да предупредя.Умишлено давам думите в оригинал,защото съм на мнение,че думите притежават особена енергия и в случая,за да се изрази пълната сила на направеното,те трябва да се четат в оригинал/специално в тази традиция/.Ако сте зле с руския,по-добре се насочете към западния вариант на теистичния сатанизъм,по-точно на дяволопоклонничеството.
Обрядът се прави на 29-я лунен ден,след полунощ,датира от 17 век.Преди това 9 дни се пости,като се употребяват черн хляб и вода,а също плодове и зеленчуци.Напълно се изключват кафе,алкохол,цигари,секс,силен чай,да не се сквернослови.Да се ограничи до минимум общуването с други хора. Необходими вещи: 1.Ново джобно кръгло огледало. 2.Нож или стерилна игла от аптеката. 3.Три църковни свещи. След полунощ огледалото се поставя на масата.Около него се разполагат под формата на триъгълник трите обърнати църковни свещи.Върхът на триъгълника сочи на запад/това е посоката,с която се работи главно в чернокнижието/.Прозорецът нужно да е отворен и през цялата вечер да остане така.Убодете безименния си пръст на лявата ръка и с кръвта направете православен кръст върху огледалото.След това целунете кръста и кажете три пъти: ...ХРИСТОВОЙ МУКОЙ.ЗАКЛИНАЮ.ДА КРОВЮ КРЕСТ СОТВОРЯЮ. ЧЕРНыМ МОЛЕБНОМ ЗАМАЛИВАЮ.САМОГО ЧЕРТА ИСКУПАЮ ДА НА КРЕСТ ЗЕРКАЛьНыЙ ПЕКЛОВИКА ЗАКЛИКАЮ ЗАВЕТОМ ВЕЧНыМ ГОВАРИВАЮ.ДА НА СЕБЕ ПРИГОВАРИВАЮ ДА С СЕГО ЧАСА ЗАМОРИВАЮ ВСЯКУ ЦЕПь ПРОДОЛИВАЮ ВСЯКУ СТЕНУ ПОРУШИВАЮ ВСЯКУ ОКОВУ ОТКИДыВАЮ ВСЯКУ МУКУ ОТРЕКАЮ ВСЯКУ БЛАЖь МАРАЮ ВСЯКУ ЯКШь ЗНАВАЮ ВСЯКУ ВЛАСТь ИМЕЮ ВСЯКУ СИЛУ ЗНАВАЮ ВСЯК ЗАВЕТ КРЕПЛЯЮ ДА НА ЧЕРНОЕ ДЕЛО СЕБЕ СИЛУ НА ЛУНУ ЧЕРНИЦУ ЗАКЛИКАЮ ДА ТО НА ХУДО ОКОЯННОЕ ЕЕ ПРИНИМАЮ КОЛь ЧЕГО СОТВОРИТСьЯ.ТО НА ЛЮДУ ХУДОМ СТАНЕТСьЯ. ТО ГЛАЗА СЛЕПОТОЙ НАРИНУТСьЯ.ТО РТы НЕМОТОЙ ПРОНИМУТСьЯ. ТО УШИ ГЛУХОТОЙ СТАНУТСьЯ.ТО РУКИ ПОКРИВЯТСьЯ.ТО НОГИ ИЗОГНУТСьЯ. ТО ТЕЛО ПРОКАЗИТСьЯ.ТО МУКОЙ ВСЕ ИЗВЕДЕТСьЯ.ДА СЛЕЗАМИ ТО ОМОЕТСьЯ. ДА ГОРЕМ СИЛьНыМ ПОСЛАВИТСьЯ.ДА МНОЙ ХУЛА СОТВОРИТСьЯ. ДА ЧЕРНАЯ СИЛА НА ВЕК МНЕ ПРИДОЛИТСьЯ.ЧЕРТОМ СЛыХАНО. ПЕКЛОМ ПРИНЯТО.ЛУНОЙ ЧЕРНИЦОЙ СЛАВЛЕНО. ГОРЕМ В МИРЕ ЯВЛЕНО.АМИНь! Свещите изгарят докрай.На сутринта огледалото се взема и без да се оглеждате в него,се загръща с черна тъкан и се слага на скришно място.След 7 дни измийте огледалото и се изкъпете веднага след това изцяло.Огледалото се пази.Мже даже да използвате,когато правите други ритуали,да стои близо до вас и да усилва действието им.След като се изкъпете,е е.Нужен е щедър откуп-напр.,сребърно украшение,което да хвърлите през лявото си рамо,без да се обръщате,на магическия кръстопът или т.нар. в чернокнижието Голгофиня.Имайте предвид,че с такъв ритуал може да си докарате подселенец. Added (2015-03-03, 1:08 AM)
|
Допада ми, но според мен е добре и като се дава да се преведе от майстор, да му се придаде подобна енергия на превода чрез многократни изпълнения от майстори, практици и ученици и т.н. Според мен на роден език е най-добре да се чете или произнася словото също, не само в оригинал (ако има съвпадение - чудесно), но това си е само моето скромно мнение. А защо е многоточеието в началото?
Quote убедете се,че сте си сложили предварително поне една чернокнижна защита Може ли примери?
|
Както правилно отбеляза Безименен,могат да се сложат различни защити,които варират от обикновено мислено заграждане с огнен кръг и се стигне до по-сложни.Лично аз в случая бих предпочела поставянето на черна спиритуална защита,като някои такива сме давали и тук и те се намират в секция "Християнска магия"-примерно,за жени,защитата"Жених",за мъже-защитата на Яровер и други подобни.
Колкото до превода,както се вижда,от една страна,имаме точно определен смисъл и подредба на думите,а от друга страна-говорим за метрика.Тъй като руският език е един от двата ми родни,за мен няма проблем да го прочета и в оригинал.И аз,и Безименен сме правили преводи на ритуални слова,но колкото и да е добър един превод,ако човек е по-чувствителен,усеща,че се губи някак от силата на думите,особено ако са в мерена реч.Тогава при превода или трябва да се съхрани строго опредлената метрика,но леко да се измени смисъла,или пък да се запази смисъла,но да се измени стихотворната стъпка.При всички положения едното ще трябва да се жертва в името на другото :).Ритуалът е даден тук в оригинал,защото се касае за едно,действително много сериозно магическо действие,което може да привлече след себе си и неприятни последици. Added (2015-03-11, 9:44 PM)
|
| |||
| |||