|
|
| Forum moderator: Occult |
| Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали МАНТРА ЗА ОБИДЕНИ :) (Ртиуал :)) |
| МАНТРА ЗА ОБИДЕНИ :) |
Тази мантра задължително се чете на висок глас и пред огледалото един път :):
"Аз съм такъв важен пуяк,че не мога да позволя някой да постъпва съгласно своята природа,ако тя не ми харесва.Аз съм такъв важен пуяк,че ако някой нещо е казал или е постъпил не така,както аз съм очаквал,аз ще го накажа с обидата си.О,нека види колко това е важно-моята обида,която той ще получи в качеството на наказание за своята простъпка.Защото аз съм важен,много важен пуяк! Аз не ценя своя живот.Аз дотолкова не ценя своя живот,че не ми е жал да пропилявам безценното му време за обиди.Аз ще се откажа от минутите на радост,от минутите на щастие,от минутата на игривост,по-добре да отдам тази минута на обидата.И ми е все едно,че тези чести минути стават часове,часовете-дни,дните-седмици,седмиците-месеци,месеците-години.Не ми е жал да прекарам годините от своя живот в обида-защото аз не ценя живота си. Аз не умея да се наблюдавам отстрани.Аз дотолкова не умея да се наблюдавам отстрани,че никога не виждам намръщените си вежди,надутите устни,скръбния си вид.Никога не виждам колко съм смешен в това състояние и никога няма да се надсмея над него и над своята нелепост.Никога.Защото аз не умея да се гледам отстрани. Аз съм много уязвим.Аз съм толкова уязвим,че съм принуден да пазя територията си и да отговарям с обида на всеки,който ме е засегнал.Ще си закача на челото табелка с надпис:"Внимание,зло куче!"и нека само някой да опита да не го види!Ще обкръжа своята уязвимост с високи стени и плюя на това,че през тях няма да се вижда какво става наоколо-затова пък,моята уязвимост ще бъде в безопасност.Защото моята уязвимост ми е толкова скъпа! Аз съм много зависим от другите.Аз съм толкова зависим от тях,че няма да пропусна нито един поглед,нито една тяхна дума,нито един техен жест.Ще следя другите постоянно,ще оценявам техните прояви в отношението към мен и ако реша,че то е неправилно,ще им покажа колко не са прави!Защото тези,които са около мен и редом с мен,трябва да подчертават моето достойнство,моето величие и ,не дай,Боже,да постъпят иначе!Аз ще се обидя,за да скрия колко съм зависим от другите. Аз съм чужд роб.Аз съм роб на думите и постъпките на другите хора.От тях,моите господари,зависи моето настроение,моите чувства,моето себеусещане.Не аз,те носят за това отговорност.Не аз,те са длъжни нещо да предприемат,за да стане по-леко.Не аз,те са виновни за това,което се случва с мен.Не ми е трудно да бъда марионетка,защото аз съм чужд роб. Аз превръщам от мухата слон.Няма да напиша в дневника си колко е прекрасен света,а как подло са постъпили с мен.Няма да кажа на приятелите си колко ги обичам,а цяла вечер ще им обяснявам колко подло са постъпили с мен.Ще ми се наложи да влея в мухата толкова свои и чужди сили,че да я превърна в слон.Защото мухата може да не я забележиш,докато слона няма кка да не го видиш.Затова раздувам мухата до размерите на слон. Аз съм мизерник.Аз съм дотолкова мизерен,че не мога да намеря в себе си капчица великодушие-за да простя,капка самоирония-за да се посмея,капка щедрост-за да забележа,капка мъдрост-за да не се захвана за нея,капка любов-за да приема.Аз нямам тези капки,защото съм много ограничен и мизерен. Аз съм много нещастен.Аз съм толкова нещастен,че думите и постъпките на другите хора постоянно увеличават нещастието ми.Защото аз съм много важен пуяк,не ценя своя живот,не умея да се гледам отстрани,обичам да правя от мухата слон,много съм уязвим,зависим съм от мнението на другите и мизерен,по същността си.Не ме обиждайте,моляпожалете ме.Защото аз съм много нещастен. Четем мантрата пред огледалото.
|
| |||
| |||