• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Заклинание за късмет

PostАвтор: Agena » вторник, 2015-08-25, 11:04 PM » Пост # 1

Този ритуал за късмет се прави по време на Пълнолуние,което трябва да съвпада с неделята/възможно е неделята да се падне два дни преди Пълнолунието или един ден след него-няма значение,важното е,че това е оптималното време за провеждане на ритуала.Обрядът се провежда винаги от 00.00 до 03.00 ч през нощта.Четейки заклинанието,винаги трябва да държите в ръката си запалена свещ,препоръчително в лявата ръка.След като сте готови със запалената свещ,застането пред огледало вкъщи,което е прикрепено към стена.Погледнете се в очите в огледалото и кажете три пъти следното заклинание:
   "Бабо-магьоснице,тази,която в гроба лежиш и своя гроб пазиш.Ти ходеше по земята смело,вършеше магьоснисническото си дело.Щастие събираше и от хората го вземаше,късметът крадеше и на себе си го даряваше,подари ми,мъртва,късмет.Дай ми,магьоснице,щастие ми прибави.Заповядвам ти с четиридесети псалм и псалм четиридесет и първи и от черната магия първи.Вземам от теб късмета и щастието в добавка.Амин!Амин!Амин!"

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg