• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Практика ,свързана с частите на душата

PostАвтор: Agena » четвъртък, 2017-01-19, 0:50 AM » Пост # 1

Частите на душата са енергиите на нашата същност или друг индивидуум,който сме присъединили или дали.Този обмен може да е както негативен,така и позитивен.Независимо от това,душата се опустошава.Изгубените фрагменти на душата могат да станат причина да обичаме някой с години,макар че всичко е отминало отдавна,да мислим за него и да не може да се отделим в мислите си/натрапчиви мисли/.

Душата губи свои части в следните случаи:

1.Във взаимоотношения от позитивен и негативен характер,в случаи на загуба на любимия човек,с когото сме делили много по време на брак или във връзка,в която сме отдавали голяма част от себе си.Когато притегляте обратно фрагментите от душата си от предишните ви връзки,връщате си и онази енергия,която сте обменяли с бившия си партньор.

2.Когато някой боледува,в желанието си да подобрим състоянието на този човек или да го излекуваме,може да дадем нещо от себе си.

3.Когато се е случило изнасилване или сте преживели много силен негативен стрес.

4.Когато любимото ви животно е умряло и във връзка с това сте преживели силен емоционален стрес.

Описаният процес се ползва за връщане на чуждите фрагменти в душата ви към хората,от които са дошли и за връщането на вашите фрагменти от другите индивиди.
  1.Изпълнете се с енергия и се заземете.
2.Изпаднете в трансово състояние ,опитайте се да се съедините с Източника и кажете:
"Баща,Майка,Бог Творец,моята воля е всички фрагменти на душата ми,принадлежащи на други хора,същности  и животни,които са у мен,да бъдат измити,очистени от Божествената светлина  и да им бъдат върнати от всички поколения  на времена и междувремия.Благодаря!Това е направено,това е направено,това е направено.Покажете ми как това е направено."
    3.Влезте мислено в своето пространство и засвидетелствайте,че фрагментите са отправени от вас към Бжествената светлина.
     4.След като почувствате,че процеса е завършен,върнете се в първоначалното си състояние,заземете се и се измийте.
     Връщане на своите части от душата:
1.Изпълнете се с енергия и се заземете.
2.Влезте в трансово състояние,опитайте се да се свържете с Източника и изразете волята си:
   "Баща,Майка,Бог Творец,моята воля е всички фрагменти на душата ми,намиращи се у други хора,същности и животни,които ми принадлежат,да бъдат извлечени,очистени от Божествената светлина и да бъдат върнати към мен от всички поколения на времена и междувремия.Благодаря!Това е направено,това е направено,това е направено.Покажете ми как това е направено!"
     3.Мислено влезте в своето пространство и засвидетелствайте,че частите от душата ви са ви върнати от Божествената светлина.
   4.Когато почувствате,че процесът е завършен,умийте се и се заземете.
    Тази практика дава поразителни резултати.Често се привързваме силно към хора и животни,така както и те се привързват към нас.Даже и като се разделим с тях,може да продължим да носим части от душите им в нашата душа.Това ни прави по-слаби енергийно и трябва да положим усилия в бъдеще да не отдаваме енергията си по такъв начин.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg