|
|
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Практики Вълшебните думи,променящи живота ни (Практика) |
Вълшебните думи,променящи живота ни |
Има някои думи,с които е лекувал и е изцелявал даже тежко болни френският лечител Емил Куе.Ето каква е мгическата формула:
" ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБРЕ." Тази формула е абсолютно самодостатъчна-няма какво да прибавим,няма и какво да махнем нея.Затова тя помага и ВЪВ ВСИЧКИ ЖИТЕЙСКИ СЛУЧАИ-каквато и цел човек да постави пред себе си. Запомнете тази формула и нещата ви ще бъдат в ред.Нищо досадно няма да ви попречи.Най-добре е тези думи да се разпечатат на принтера и да си ги окачите до компютъра или на друго място,където гледа ви често ще попада.Във ръзка това ще приведем и един успешен опит за афирмация. За начало да си спомним класическия сценарий-онзи,който е прилагал в целителската си практика автора на метода Емил Куе. "ВСЯКО УТРО,КОГАТО СЕ СЪБУЖДАТЕ И ВСЯКА ВЕЧЕР,ПРЕДИ ДА ЗАСПИТЕ,ЗАТВОРЕТЕ ОЧИ И БЕЗ ДА СЕ СТАРАЕТЕ ДА СЪСРЕДОТОЧАВАТЕ ВНИМАНИЕТО СИ ВЪРХУ ОНОВА,КОЕТО КАЗВАТЕ,ПРОИЗНЕСЕТЕ СИЛНО ДВАДЕСЕТ ПЪТИ,ТАКА,ЧЕ ДА ЧУВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДУМИ: " ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБРЕ." БРОЙКИТЕ ДО 20 МОЖЕТЕ ДА СИ ГИ ОТБЕЛЯЗВАТЕ С РЕЗКИ НА НЯКОЯ ЛИНИЙКА." Тъй като думите "ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ" се отнасят за всичко,то ава лишно се лзват допълнително някакви други форми на самовнушение. Това самовнушение трябва да се прави възможно по-просто,непосредствено и машинално,а също и без никакво напрежение. Да се произнася с тона,с който обикновено се четат молитвите. По този начин,формулата,посредством слуховия орган прониква МЕХАНИЧНО в безсъзнателния ни "Аз" и прониквайки там,оказва съответстващото си действие. Когато провеждате общия курс в продължение на дни,трябва да отчетете,че общото повторение на тези магични думи не трябва да е по-малко от две хиляди пъти.Първите 1000 са,за да се премахнат убежденията,които ни сдържат,а вторите 1000 са,за да може заложената в афирмацията мисъл трайно да залегне във вашите убеждения и да ви отведе към желаната цел. Ако афирмацията/внушението/ се каже на човека от специалист,на който той силно вярва,не са нужни толкова повторения. ВСЕКИ ЧОВЕК Е СПОСОБЕН ДА ПОМОГНЕ САМ НА СЕБЕ СИ.Това го е доказал и методът на Емил Куе. Ако точно се придържаме,то пълният курс на провеждане на афирмацията е 50 дни. А ето и една по-бърза афирмация,при която пълния курс на провеждане се намалява до 20 дни.Нарича "ЦИРКУЛАЦИЯ". Ще ви трябва обикновена тетрадка с не по-малко от 48 листа.Също и удобен химикал. Вземете календарче.Отбележете си на него деня,в който пристъпвате към методиката.Сметнете от тази дата нататъкк ДВАДЕСЕТ дни -тогава ще е края на цикъла.Запишете в тетрадката следното: "АЗ ПРИСТЪПВАМ КЪМ РЕАЛИЗАЦИЯТА НА СВОЕТО НАМЕРЕНИЕ:....................../СЪМ,ПОЛУЧАВАМ,СТАВАМ/.АЗ ОПРЕДЕЛЯМ СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЪРВИТЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ:В КОЙТО И ДА Е ОТ 30-ТЕ ДНИ ОТ НАЧАЛОТО НА ЗАНИМАНИЯТА МИ." Формулирайте или си изберете готова афирмация,съответстваща на целта ви.Постарайте се да бъдете в пълно уединение 30-45 минути и напишете в тетрадката афирмацията си 100 пъти.Така в течение на 20 дни-всеки ден пишете по сто пъти афирмацята Най-продуктивното време за тази практика е един час преди сън.Може да се практикува и по друго време,но важно щом седнете веднъж да пишете,да не ставате и да няма прекъсване-на едно сядане да напишете 100 пъти думите.По еме на писането в един момент ще се усетите,ч те минали в състояние на машинално писане-не се замисляте върху онова,което шете.НЕ Е ОПИТВАЙТЕ ДА СЕ ИЗВЕЖДАТЕ ОТ ТОВА СЪСТОЯНИЕ!Така вашето подсъзнание ще я приеме и ще започне да я изпълнява безотказно. Ако искате по този начин да се лекувате,ЗАБРАНЕТЕ СИ! на глас или мислено да произнасяте балестите си.Просто изхвърлете от главата си.Ползвайте първата афирмация:"ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ДОБРЕ." Тези методи са добре работещи,защото действат автоматично,не е нужна кой знае каква вяра.Колкото да се ъмнявате,убеждението,написано от вас 2000 пъти,тъй или иначе ще се въплъти от мисъл в материя.Това неизбежно,защото сяка мисъл,повторена многократно,се материализира,защото самата дума "УТВЪРЖДАВАМ" е "ПРАВЯ НЕЩО ТВЪРДО",тоест,материализирам го.
|
| |||
| |||