• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Как именно искате да изглеждате?

PostАвтор: Agena » събота, 2015-05-30, 10:54 PM » Пост # 1

По тази тема нееднократно сме си говорили,но,все пак,повторението е майка на знанието.За окултизма важи едно правило-темата се усвоява добре,ако се повтаря отново и отново,макар и под различни форми.Въпросът,който ще развия е най-важната тема във връзка с подмладяването на организма.
"НИЕ СМЕ ТОВА,КОЕТО МИСЛИМ!"-прочетете тази фраза 21 пъти!
В наши дни на никой не е необходимо да се доказва,че нашият организъм е мощен биокомпютър.В него всички процеси са безупречни и преминават без съзнателен контрол,тоест, автоматично.
В това,обаче,че организмът ни е способен за самоизцеляване и собствена трансформация,се налага да се убеждава практически всеки втори човек,но,уви,хората не вярват в могъществото си.
Затова пък,обичаме да си говорим за чудодейно излекувани хора,разглеждайки тези явления като "случайности" или пък"случаи,неподвластни на правилото".
Всъщност,Природата е създала всичко удивително просто-добавила е към физическото ни тяло съзнание,като е посочила и главната му способност:ДА МАТЕРИАЛИЗИРА МИСЛИ.
Всичко,което притежаваме:къщи,коли,всякакви вещи и т.н.,някога е било мисъл.Енергията на мисълта е създала абсолютно всичко,което сега е в патримониума ни.Разбира се,трябва да отчетем и друго:
МИСЪЛТА НЕ ПОДБИРА-ВСЕ ЕДНО Й Е КАКВО СЪЗДАВА.
Когато мисълта е концентрирана в едно направление за известно време/макар и малко/,тя непременно довежда във физическия свят материален продукт-независимо дали става дума за електрическа лампа,рецепта за хляб или пък автомат "Калашников".
Болестите също имат мисловна природа,защото се създават от мисълта.
Народът казва,че всички болести идват от нерви,ядовете-от гадове и прочие,а ако трябва да уточним-всички болести идват от мислите за болести.
Ако приемем горното твърдение като аксиома,то тогава би следвало да се концентрираме върху несъкрушимото си здраве.
Това твърдение лесно може да се провери.
СТЪПКА 1.Определете си като ясна формулировка какво именно искате по отношение на здравето си.
Желанието трябва да се формулира по значение като получаване,съхранение,а не желание за избавяне от нещо.
Желанието да се формулира писмено,за да добие детайлизиран вид,да стане максимално устойчиво и да не се поддава на съмнения.
СТЪПКА 2.Внимателно,вниквайки във всяка дума,прочетете формулировката на желанието и окончателно я коригирайте.Подходете по този въпрос толкова сериозно,колкото сте в състояние да го сторите.Така е,защото процесът на изпълнението на желанието следва поръчката,която сме дали.Не допускайте във формулировката да има думи,които се тълкуват двояко и зачеркнете оттам думите"да се махне","да се унищожи","да се избавя".
СТЪПКА 3.Поставете листът с формулираното ясно и конкретно желание пред себе си и бавно прочетете написаното на глас.Когато при четенето започнат да изплуват в съзнанието ви мисли,не им пречете и не се опитвайте да ги управлявате-оставете ги да си летят.Направете това в удобна поза,със затворени очи и максимално отпуснати.Не е нужно да повтаряте много пъти желанието си-вече сте го произнесли и това е напълно достатъчно.Просто се съсредеточете върху броя на вдишванията и издишванията си.След 10-15 минути отворете очи и хубаво се протегнете,разтегнете добре ръцете и краката си.Желанието,искането се е родило и си върви по своя път вече.За повече нагледност ще развия темата "Външен вид".
Горната схема се прилага и тук,но в стъпки 1 и 2 работим над желанието какъв КОНКРЕТНО образ искаме да видим в огледалото.ВАЖНО!Тази схема работи безотказно,само когато целите са ЯСНО и ТОЧНО формулирани.
Така че не мързелувайте,а намерете време и точно си формулирайте целта-КАК ИМЕННО искате да се чувствате и КАКВО ИМЕННО ОТРАЖЕНИЕ в огледалото искате да видите.По-надолу ще ви дам един много мощен текст,който работи.Четете го всяка нощ в продължение на 21 дена-и още в края на първата седмица ще забележите подобрение както в самочувствието си,така и във външния си вид.Текстът е съставен по такъв начин,че информацията,която се съдържа в него,пуска в мозъчните неврони програмни реакции и те се реализират посредством очистване на емоционалните реакции,в построяването на събития и др.Затова се отнасяйте към този текст крайно внимателно!
Вникнете във всяка дума,която прочитате и следете за усещанията,които възникват в областта на сърдечната чакра и слънчевия сплит.Ако липсват каквито и да било усещания,докато го четете,това е показател за слаба съсредоточеност върху текста.

ЗА МОЕТО ТЯЛО Е ЕСТЕСТВЕНО ДА БЪДЕ МЛАДО И ЗДРАВО-ТО ВИНАГИ СЕ НАМИРА В РАЗВИТИЕ.
ДАЖЕ КОГАТО АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯ,ЗА ДА ИМАМ АБСОЛЮТНО ЗДРАВЕ,МЛАДА ВЪНШНОСТ,МОЕТО ТЯЛО ЗНАЕ И ПРАВИ ТОВА САМО.
В МЕН ИМА ТРИЛИОНИ КЛЕТКИ И ВСЯКА ОТ ТЯХ ИМА СВОЕ ИНДИВИДУАЛНО СЪЗНАНИЕ.
КЛЕТКИТЕ НА МОЕТО ТЯЛО ЗНАЯТ КАК ДА ДОСТИГНАТ ИДЕАЛНО РАВНОВЕСИЕ.
ЕСТЕСТВЕНО,НА МОЕТО ТЯЛО ЩЕ МУ ТРЯБВА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ,ЗА ДА ПРИВЕДЕ СЕБЕ СИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С МОИТЕ ХАРМОНИЧНИ МИСЛИ ЗА БЛАГОТО И МОЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДА И ИЗГЛЕЖДАМ КАТО В ПЕРИОДА НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ.
НЯМАМ ЗА КЪДЕ ДА БЪРЗАМ,НО И НЕ ИСКАМ ДА СЕ БАВЯ.МОЕТО ТЯЛО ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ.
БЛАГОТО-ТОВА Е МОЕТО ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ.
МОЯТА ВЪТРЕШНА СЪЩНОСТ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА МОЕТО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО.
КЛЕТКИТЕ НА МОЕТО ТЯЛО ВИНАГИ МОЛЯТ ЗА ТОВА,КОЕТО ИМ Е НУЖНО ЗА ПЪЛНОЦЕННОТО ИМ РАЗВИТИЕ,И ИЗКОННАТА ЕНЕРГИЯ,ЯВЯВАЩА СЕ ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТГОВАРЯ НА ТЯХНАТА МОЛБА.
АЗ СЪМ В НАДЕЖДНИ РЪЦЕ.
СЕГА АЗ ЩЕ СЕ УСПОКОЯ И ОТПУСНА,ЗА ДА ОТВОРЯ КАНАЛА,ПО КОЙТО ЩЕ ОБЩУВАТ МОЕТО ТЯЛО И МОЯТ ИЗТОЧНИК,ВОДЕЩ НАЧАЛОТО СИ ОТ ИЗКОННАТА ЕНЕРГИЯ.
МОЯТА РАБОТА Е ДА СЕ ОТПУСНА И ДА ДИШАМ СПОКОЙНО И ДЪЛБОКО.
АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА.
АЗ ЛЕСНО МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА.
ЗАТОВА,АЗ,БЕЗ ДА ПОЛАГАМ НИКАКВИ УСИЛИЯ,ПОЛУЧАВАМ АБСОЛЮТНО ЗДРАВЕ,ОСЛЕПИТЕЛНО МЛАДА ВЪНШНОСТ И ВСИЧКО,КОЕТО ИСКРЕНО ПОЖЕЛАВАМ.
АЗ СЪМ В НАДЕЖДНИ РЪЦЕ,ЗАТОВА НА МЕН НЕ МИ Е НУЖНО НИЩО ДА КОНТРОЛИРАМ.
АЗ СЕ ДОВЕРЯВАМ НА СВОЯ ИЗТОЧНИК- ТОЗИ,КОЙТО Е АЗ ВСЪЩНОСТ.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg