Forum moderator: Agena, ananda, Nihil |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Практики Как да използваме гласа си,за да влияем (Теория и практика) |
Как да използваме гласа си,за да влияем |
Безименен, имах един приятел който много ми говореше за НЛП. Доста книги има в Интернет на тази тема.Има ли някоя, която можеш да ми препоръчаш? Added (2016-12-14, 1:09 AM) Тъпо и изтъркано,но върви при някои хора-хубавата новина е,че не всеки се поддава на такова влияние.По принцип,когато става въпрос за лични отношения,също върви горния номер.Заставаш,сядаш от дясната страна на човека-изрично се съветва от дясната и започваш да му обясняваш разни сладки приказки,от типа :"Представяш ли си колко хубаво ще бъда и т.н...."Или го посипваш мислено с листенца от рози/събеседника си/ smile )) Това за "дясната страна на човека" - не съм го чувал. Защо пък точно дясната? Има ли обяснение защо или просто е нечие твърдение от типа "така се прави"
|
След доста четене по форуми и наличието на не чак толкова мнения за книги по темата се спрях на книгата НЛП за 21 дена (поръчах я стара - дано е налична. То се води курс, който тече толкова време. Отделно съм горд собственик на Съвременна магия на Доналд Крейг, книга която едвам открих втора употреба и е в перфектно състояние. Тя също се води курс и си мисля че знаете за коя книга говоря.
Отделно чакам утре да ми пристигне енциклопедия на окултизма, която успях да намеря нова и имам чувството че беше последни бройки. Изглежда книгите, които си набелязвам са стари ![]()
|
| |||