• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Agena, ananda, Nihil  
Как една жена да си върне интереса на мъжа

PostАвтор: Agena » събота, 2015-06-06, 9:05 PM » Пост # 1

Далеч съм от мисълта да давам разни ритуали,каквито тук имаме в изобилие.Всяко магическо действие трябва да бъде подпомогнато от физическо такова,дори и да се касае за манипулация,а не да направим един ритуал/или пък двадесетина/ и след това да се излегнем на дивана,очаквайки резултати,без дори да си мръднем пръста.Идва момент,когато някои жени си казват:"Преди беше съвсем друг,носеше ме на ръце,а сега се промени всичко и той не ми обръща внимание!Какво да правя?..."/често срещан въпрос из окултните форуми/.Това,като правило,води до кавги и резки разговори между двамата партньори.В крайна сметка,мъжът започва да се оправдава,че съвсем скоро,на 8 март,ви е подарил цветя или пък свел глава,се съгласява с казаното от вас.Във втория случай ухажването ще стане за него работа,задължение,от което той няма да получава никакво удоволствие.В себе си той ще започне да си мисли така:"Преди обичах да се грижа за нея,а сега го правя по задължение.Не искам така.Имам нужда от повече емоции.Сигурно трябва да си намеря любовница!"Така,мъжът,бягайки от рутината,ще си намери любовница и ще се грижи за нея по същия начин,по който по-рано се е грижил за вас.
   ВСИЧКО,ЗАСЯГАЩО СВОБОДАТА НИ,В КРАЙНА СМЕТКА НИ УГНЕТЯВА.И МЪЖЪТ,И ЖЕНАТА ИСКАТ ДА ЖЕЛАЯТ,А НЕ ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ.
   Най-добрият способ да се върнат поизстиналите чувства на мъжа е да се разгорят у него базовите му инстинкти-на завоевател и на собственик.Няма нужда да хленчите:"Ти отдавна не си ми купувал цветя!" и "Никъде не ме водиш!"Така само ще се унизите в очите му.Вместо това,трябва да направите така,че той да воюва за вас.Това енеобходимо,защото такава е мъжката природа и любов.
   Вместо претенцията :"Ти не ми подаряваш цветя!",се казва:"Постоянно ми досаждат.Подаряват ми цветя,канят ме по заведения.Да не искаш да ме изгубиш?Ами ако някой ме влюби в себе си и ме отведе?"Вместо :"Вече две години никъде не си ме водил!"се казва:"Поканиха ме на среща,но бих предпочела този,с който ще се срещна,да беше ти!"
    Ще видите как мигновено ще се измени физиономията му.Така е,защото неговата територия е заплашена и трябва да вземе мерки,за да отбие заплахата.
   КОГАТО ГОВОРИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН,ВИНАГИ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ВСИЧКО НА ДРУГИТЕ!
   Вместо:"Аз може да си тръгна!" се ползва "Може да ме отведат!"
   Вместо:"Аз може да се влюбя!" се ползва "Могат да ме влюбят в себе си."
   Вместо:"Аз ще се разведа!" се ползва "Може да ме убедят да се разведа с теб!"
   В първия случай,когато казваш :"Аз може да си тръгна!" мъжът си мисли:"Ами,тръгни си!Къде ще се денеш без мен?"Или пък :"Върви по дяволите!",което не прави нищо друго,освен да предизвиква агресия към вас и у вас.
   Във втория случай мъжът започва да си мисли:"Значи някой се опитва да ми я вземе,сега ще ги сложа на мястото им!"Когато жената е в ролята на жертва,тя много по-силно може да управлява съзнанието на мъжа,отколкото ако открито се опитва да му влияе.Не си струва да спорите с мъж,убеждавайки го,че не сте негова собственост.В това се крие грешката.Вие му принадлежите.На думи той може и да го отрича,но дълбоко,в душата си е уверен в това.За това по тази тема не трябва да се спори,а тя трябва да се използва.Жената е собственост,на която някой е посегнал,а и манипулацията е важен елемент от магията :)))

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg