|
|
Forum moderator: bezimenen |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Християнска и религиозна магия Псевдокиприянова молитва |
Псевдокиприянова молитва |
О, Създателю вечен, Творец на доброто, Ти можеш всичко, превърни злото в мен, около мен, над мен, под мен, зад мен, пред мен в светлина, добрина и любов.
Ако възли някой вързал е, да се разкъсат. Амин! Ако някой нещо в гроб е заровил срещу мен, да се разпадне на прах. Амин! Ако клетва изречена е – да се обърне в благословия и да се върне обратно. Амин! Ако с желязо злото е сторено, да се разпадне, да се разпръсне, да се обезсили. Амин! Ако с кръв злото скрепено е, да се превърне в роса, осветена от Бога, да се разпадне и изчезне. Амин! Ако вода от мъртвец е полята, разпръскана или влята- да отиде в земята или във водата. Да се превърне в живителна сила небесна и да дарява живот, плод и любов. Амин! Ако злото за раздяла направено е – да се разпръсне и върне в мрака. Амин! Ако прокоба за смърт е направена – със силата моя и тази на Господа наш живота измолвам и смъртта връщам, докато времето определено отгоре настъпи. Амин! Ако за бедност и глад злото е повикано, да се превърне в имане, пари, сполука и здраве. Амин! Ако болест невярна е пратена, аз Киприян със силата Божия назад я изпращам, окована със силата Божия и светлината небесна. Амин! Ако злото от чедо лишава, трижди с кръста посечено да се върне в страната на мрака и там да остане. Амин! Ако прокоба за лудост и душевни страдания злото е сторило, аз Киприян го връщам, Ако то върне покоя, ума и здравето в този момент на …………… Амин! Ако злото това не изпълни, ще бъде изпепелено, за да се върне душата, покоя, здравето тука. Амин! Ако злото семейство и сватба разваля, посичам го с меча светлинен небесен и връщам пръстена цял, здрав, вечен, силен. Амин! Ако злото ви пречи, да си отиде – върви си, върви си, върви си! Искам го аз, Киприян, магът небесен, иди си веднага! Амин! Чете се 40 поредни дни. Може да бъде ползвана и за кодирането на вода, която се пие от поразения или се пръска в дома. Препоръчва се да бъде четена 12, 33 или 40 пъти подред.
|
| |||
| |||