|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info За сайта Предложения Предложения |
Предложения |
Мисля, че е редно да повторим идеите на Agena, а именно :
Quote Тъй като в момента сме в началото,имам предложение относнонякои от детайлите по работата.Мисля,че те биха ни гарантирали ползотворна работа без конфликти.На първо място,относно никовете-всеки ник говори за степента на интелектуалното ниво на ползващия го.За да не се налага впоследствие да си воюваме за никовете,препоръчително е регистриращите се да си избират индивидуални и оригинални никове,които не са често срещани,за да не се дублират.Да не се регистрират труднопроизносими никове,състоящи се от множество числа и букви без смисъл.Ако е допусната грешка от някой пишещ или има дублиране на съобщение,или по погрешка е написано нещо не където трябва,да има секция "жалба",както и такава функция като опция при влизането,за да може екипа да реагира своевременно и да изтрие ненужното.Да не се публикуват лични данни,като три имена,телефони,явни и скрити реклами,както и груби и нецензурни изрази,в това число и спам,който не е по темата/за тази цел си има лични съобщения и чат/. Относно езикът-официалния език в България е българския,затова би следвало и всички публикации и изказвания тук да са на български,като се ползва за тази цел кирилица,а не шльокавица.Мисля,че администраторите биха се съгласили с това предложение.
|
Здравейте, видях, че има подфорум "Гадаене с Таро", не е ли по-добре да има общ за гадаене по различни методи-например с руни, нумерологично, с обикновени карти или други предпочитани методи? Упражненията могат да са полезни и за двете страни чрез обратна връзка по поставения въпрос
|
sparrow, идеята ти е добра! Стига да има кой да пише. А относно упражненията ще бъдат с цел развитие на гадателя. Няма да се допускат потребители ,които да се възползват и да си задават въпросите ,но да не дават обратна връзка и самите те да не практикуват някоя гадателска система.
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
|
здравейте.
бих искала да прочета теория и методиката за защита на практикуващия ритуали. да речем при восъколеене. за защита иконите и подходящите молитви ли служат на ''лечителя'',или като допълнение ако практикуващия се чувства по-добре,може да си има наречен талисман(предполагам и той самия трябва да е зареден,кодиран) от значение ли са лунните фази,в кои случаи те се следят,при какви ритуали и др. ммм,тези дни съм привлечена от восъколеене,затова го посочих по-горе. нямам опит,практика,и не съм имала смелост,увереността,потребността да правя подобни неща. чела съм,интересувала съм се,но като лично усещане съм била предпазлива. водена изцяло от мисълта че-трябва да му дойде времето,пожелаването,и увереността.а това е съпроводено с предпазаливостта,което изисква и защита,познаване не само на ритуала,а и света който се случва около него,но е невидим... има ли риск при восъколеене,хубаво ли е сам на себе си да започнеш да правиш.... какво става след восъколеене с ''правещия'',и ''клиента'' в случай на правилно,неправилно извършен ритуал.(отдавам го на лична сила,вяра) ами,в общи линии това ме вълнува-запознаване с невидимия свят,защит,а,работа,финал при ритуали и др.практики. Багодаря ви.радвам се че ви открих.
|
Azula, отговор на своите въпроси относно восъколеенето можеш да очакваш тук: Восъколеене.Въпроси и отговори.
Извинявам се за късното включване и се радвам, че има проявен интерес. Предложенията, които са посочени по-горе, ще бъдат взети под внимание. Приятно четене!
|
Предлагам да ми дадете достъп до всички секции и да премахнете тези ограничения и тази ,,тирания,, кой къде да влиза .То ясно ,че спам има от всякъде ,но пък това показва и интерес . Лоша реклама нямало . Та предлагам да ме направите Модератор може и админ ,защото и аз искам като вас да ,,коля и беся,, и да гоня ,който ми противоречи .Надявам се скромното ми желание да бъде удовлетворено и оценено. Поздрави от мен
![]() ![]() ![]() Added (2024-02-06, 8:12 PM) Added (2024-02-12, 9:50 PM) Ако всичко на света е безсмислено, – каза Алиса, – какво пречи да се измисли някакъв смисъл?
|
| |||
| |||