• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Nihil, Occult  
Спам,бира, празни приказки и други такива...

PostАвтор: bezimenen » петък, 2016-12-02, 10:43 PM » Пост # 1

Осемдесет и шест годишен мъж отишъл на годишен преглед. Той се похвалил на лекаря:
- Ожених се за осемнайсетгодишно момиче, което забременя от мен. Какво ще кажете, а, докторе?
Лекарят се замислил за миг и отвърнал:
- Ще ви разкажа нещо. Имам един познат, който е голям ловец, но един ден бързал и вместо пушката взел чадъра си. Случило се така, че срещнал огромна мечка. Той вдигнал чадъра, насочил го към звяра и натиснал дръжката. И познайте какво се случило. Мечката паднала мъртва.
- Невъзможно - заявил старецът. - Сигурно я е застрелял някой друг.
- Точно това искам да кажа и аз - отвърнал докторът.

Added (2016-11-21, 8:46 PM)
---------------------------------------------
Отиват американец, французин и българин на сафари в Африка. Вечерта се хвалят край огъня...
Американецът:
- Днес аз убих един слон и три антилопи.
Французинът:
- Аз - два жирафа и носорог.
Българинът:
- А пък аз само три носърчета.
- Е, какви са тия носърчета? - попитали останалите.
- Ами едни такива, как да ви ги опиша...
На следващата вечер край огъня...
Американецът:
- Днес ударих лъв и две зебри.
- Аз пък - леопард и антилопа, казал французинът.
Българинът отново се похвалил с няколко носърчета.
На третата вечер пак се хвалили, и когато българинът споменал за носърчетата, другите двама го попитали:
- Обясни ни сега какви са тия носърчета...
- Добре. Като си вървя из джунглата с пушката, изкачат от храстите едни такива черни, ръкомахат насреща ми и викат:
- Но, сър! Но, сър!

Added (2016-12-02, 10:39 PM)

Added (2016-12-02, 10:43 PM)

...-тате, какво е нарисувано на аптеката?- майка ти яде сладолед,сине ...

PostАвтор: bezimenen_ » събота, 2016-12-17, 1:38 PM » Пост # 2

PostАвтор: Agena » събота, 2016-12-17, 2:16 PM » Пост # 3

По повод картината от аптеката:
 Съпругата на Пешо поради заплаха за развод му беше забранила да нарича майка й "змия".Поради тази причина,когато тъщата пристигаше на гости,Пешо тържествено уведомяваше съпругата си с :"Майка ти допълзя."

PostАвтор: Agena » събота, 2016-12-17, 2:20 PM » Пост # 4

Момичета, водата решава всички проблеми!
Искаш да отслабнеш? - Пий вода.
Искаш сияйна кожа? - Пий повече вода.
Гаджето ти те дразни? - Удави го...

PostАвтор: Agena » неделя, 2016-12-25, 2:15 PM » Пост # 5

Безименен,тъй като знам,че празнуваш християнския празник Рождество,искам да те поздравя и да ти пожелая успех в Пътя ти,вяра и любов в живота ти и воля да довършиш започнатото!Весели празници!

PostАвтор: Balanar » неделя, 2016-12-25, 9:16 PM » Пост # 6

И аз също не съм от празнуващите, но поздрави и от мен!

PostАвтор: bezimenen » неделя, 2016-12-25, 10:34 PM » Пост # 7

Въх, аз пък празнувам наред и еврейската Ханука и Рождество Христово и славянската Коледа ред е да подкарам и Дионисиите и Сатурналиите, айде ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.... Толкова празници има - избирайте един и почвайте... и да не забравите прасето ако трябва помощ да идвам. smile

PostАвтор: Agena » неделя, 2016-12-25, 11:56 PM » Пост # 8

Прасе си нямаме,ние сме само за компанията :))),но то си върви с пиенето,така че,ако си решил да ходиш някъде за прасе,пиенето ще е от теб:))).Който и празник да е,важното е да се прекара весело и с приятни хора.След това идва чак храната.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2016-12-26, 0:23 AM » Пост # 9

Преди малко си говорих с Окулт/тоест,с Гоги/.Човекът,като видял какви теми се разискват тук,каза само:"Въх!"Сега не знам кой ще ходи да му лее куршум:)))...

PostАвтор: bezimenen_ » понеделник, 2016-12-26, 1:58 AM » Пост # 10

ми, той какви теми иска на Коледа

Темите за народна медицина ще са утре ... цярове за махмурлук biggrin

PostАвтор: Agena » понеделник, 2016-12-26, 2:52 AM » Пост # 11

На мен такива цярове няма да са ми нужни :).Обаче,да знаеш,накрая ще ни направят забележка за това,че не пишем за магии ,а за пиене,вицове и цярове и че ти много си се развихрил,а аз не те скастрям:))).

PostАвтор: bezimenen_ » понеделник, 2016-12-26, 3:52 AM » Пост # 12

Нема тука магии, магиите са в почивка. Магесниците са омагесаха докато дигат наздравици за боговете.

Ха, НАЗДРАВЕ!

PostАвтор: Agena » вторник, 2016-12-27, 0:30 AM » Пост # 13

Бих искала да честитя празниците,изобщо,каквото празнува,и на Баланар,видях,че и той е писал тук и да му пожелая да изпълни заветните си мечти и да е здрав.Да не се отказва от набелязаната цел-никога :).

PostАвтор: Balanar » вторник, 2016-12-27, 2:51 AM » Пост # 14

Благодаря ти Агена. В момента имам нужда силно и от двете неща, които си ми пожелала, а както и от това да не се отказвам.
За сега се справям с третото biggrin и твоето пожелание ми вдъхва още повече кураж.
Честно казано нищо не празнувам, а и не съм по празниците. Нямам и конкретно божество, в което да вярвам.... хаха
Чувал съм, че е добре да има - за да се черпи информация и сила, но уви за сега няма.

PostАвтор: Agena » вторник, 2016-12-27, 9:49 AM » Пост # 15

Значи,правилно съм пожелала-и,каквото и да става ,не се депресирай,защото депресираният човек е с изсмукана енергия,от него остава само една черупка и като такъв престава да е привлекателен за околните.Да,така е-черпиш сила и информация,но не е правило и не е задължително.Имам  приятели,които работят само с енергия и не ползват някакви конкретни божества-справят се доста успешно.

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg