Forum moderator: Nihil, Occult |
Форум - Архив на Okultno.info За сайта Как да ползваме форума и сайта Как да получим достъп до закритите форуми |
Как да получим достъп до закритите форуми |
За да се получи достъп до въпросните форуми, е необходимо да отговаряте на следните условия:
1. Да сте на възраст над 18 години. 2. Да сте целеустремени и сериозни в заниманията си. Хора, които не покажат лично мнение в рамките на 1 седмица и работа в рамките на 1 месец, ще си загубят правото на достъп до закритите форуми. 3. За да сте полезни на себе си и на другите, трябва да сте способни поне да съставяте свои мнения. Мъртви души, които нямат дори мнение, което да изразят, ще им бъде отнеман достъпът от Практикумите. 4.Хора, които не са направили поне 10 мнения във форума, за да покажат, че са сериозни, просто няма смисъл да се пробват да кандидатстват за закритите форуми. 5. Не искате достъп просто така, от любопитство, а за да споделяте вашите знания и да участвате в провеждащите се практики във форумите. Записването за достъп до закритите форуми ще ви даде достъп до всички форуми в раздела.. За да дадете заявка за записване , представете накратко своите досегашни занимания (или ако сте начинаещ, обосновете желанието си да се занимавате с магия). С това си действие вие потвърждавате, че ще спазвате нашите изисквания и няма да я карате като мъртва душа без собствено мнение. Ако все пак сте мъртва душа, то се съгласявате с отнемането на правата ви след изтичането на 1 седмица, в която не проявите никаква мисловна дейност. Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
|
|
Бих искал да получа достъп до закритите секции.
Може би трябва да напиша нещичко за интересите ми. Вълнувам се от церемониална магия, гоетия, хаос магията. Практикувал съм хаос магия, както и някои практики на черната магия. Анонимен
|
|
Здравей Occult,
виждам, че форумът е доста активен, за което изказвам своите поздравления. Реших да се регистрирам, тъй като съм се захванала с една доста сериозна, поне за мен, задача. А именно да събера мнения по различни въпроси от възможно най-много хора, занимаващи се с мистицизъм. За целта съм подготвила една анкета. Ще се радвам, ако може да бъде споделена тук във вашия форум. А, ето и директния линк, който ще се радвам, ако споделиш тук: https://docs.google.com/forms....iewform Пиша тук, защото не искам да вкарвам нова тема някъде, където няма да й бъде мястото. Edit: И най-вече защото си мислех, че ти пиша ЛС. Толкова съжалявам! ![]() Поздрави, Cath Evil is a point of view.
|
Кат,здравей!Радвам се,че си сред нас!Благодаря ти за суперлативите-и аз,и останалите от форума,които пишем.Достъп до закритите секции ще ти се даде,това изобщо няма нужда и от коментар :),ти си сериозен практик.Благодаря и за споделената информация.Чудесно ще е ако се включиш също и с теми тук :)Успех в начинанието!
|
Привет,
Интересувам се от окултизъм и в момента правя първите стъпки, като под това имам в предвид либер ммм Хаос магията не е единственото, което ме интересува, но съм се насочил към нея, защото тя дава свобода. В момента активно правя медитации, визуализация, мантри и други встъпителни практики. Проявявам интерес към закритите форуми.
|
Balanar, виж дали имаш достъп до закритите форуми. Сложих те в категорията "практици", мисля че тази категория имаше достъп, но не съм много сигурен. Може би ще трябва да изчакаш глобалния зъл админ - Occult - по принцип той се занимава с даването на достъп. В закритите форуми няма нищо чак толкова интересно, така че и да нямаш достъп не губиш нищо.
|
Безименен,преди малко публикувах една тема в "Теория",която,тъй като бе обемна,съм я писала първо като документ,а после я копирах от документа и прехвърлих тук.Получиха се черни букви на тъмен фон.Много те моля да направиш необходимото и с твоя помощ написаното да може да се чете,за което предварително ти благодаря!
|
Нещо се бъгва сайта с тия цветове на текста. Ако не ти се вижда текста го маркирай в някакъв друг цвят. В случая твоя текст го маркирах в бяло. Из онзи ден обаче исках да оцветя само един пасаж, а то ми оцвети целия текст до края. Има някакъв бъг, ама той е в цялата платформа явно, а не е само локален за този сайт. Ми, квото - такова - или местим целя сайт на нов хост и платформа или караме така... А, Гоги де е? Той като старите пари съвсем зачезна.
|
| |||