• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Nihil, Occult  
Какво е любовното привързване

PostАвтор: Agena » неделя, 2017-01-08, 3:59 PM » Пост # 1

Любовното привързване е насочено магическо въздействие,водещо към определена цел,най-вече сексуална-тогава се въздейства предимно върху втора чакра,а ако се цели и постигането на някакви други чувства,тогава се действа и върху четвъртата чакра.Но тъй като тук се цели постигането на нещо,извън волята и желанието на обекта,най-много се засяга неговата трета чакра.По подобен начин се засягат чакрите и при магическите въздействия,обратни на привързванията-т.нар. остуди.
  При привързването вие заставяте човек да ви обича въпреки неговата воля.Човек с добре развито психично зрение ще различи привързването върху друг като канал,като своеобразна верига.Разделяме сексуално и любовно привързване-при сексуалното првързването е на ниво втора чакра,а при любовното-на ниво четвърта.Сексуалнот привързване се проявява в силно сексуално влечение към поръчителя или оператора,всички мисли са насочени към него,скучае без човека.В случая помагат словесните заклинания-вербалната магия,при което в астралния план на човека се вкарват определени програмни блокове.Пр лошо направените привързвания отчуждението между двамата човека може да се задълбочи или да има неприятни последици за извършителя.Ако,обаче,се забелязват положителни ефекти/обикновено,в рамките до месец/,то това свидетелства за добро ниво на оператора.Тук главното е да не причиним вреда на нас,самите,на най-любимите.
   Нормални привързвания няма-в тях винаги присъства Неадекватност  този,който ги прави:ниска самооценка,прекалено големи амбиции и т.н.Винаги е по-забаво да въздействаш върху собственото си поле,което да привлича,отколкото върху нечие чуждо.Тоест,или отидете и си направете енергийна чистка,с която да си прочистите мозъка,безумната любов,обидата,вистта и каквото сте спотаили в себе си,или по-добрият вариант е направо да отидете и да обясните на човека какво изпитвате към него,а след това,каквото стане-стане.Много хора тръгват в такива случаи по баби по селата,по ходжи и прочие-ако говорим в добрия смисъл на думата,част от тези хора са силно вярващи и кръга им на въздействие е ограничен.Не по-малко важни са и нравственото ниво и вътрешната чистота на този,който ще го прави,макар доста да се спори по въпроса.
   Дали ще сработи или не едно привързване,зависи от силата на волята на желания от вас човек,и от желанието му да бъде с вас.Ако е със слаба воля,нещата се получават лесно.Ако е със силна воля и няма никакво желание да е с вас,ако няма дори и някаква симпатия,магическото въздействия няма за какво да се захване.Има и някои странични ефекти на привързванията-импотентност,алкохолизъм,любов под много странна форма,примесена и със силна омраза.На другия човек му е мъчно без вас,тъгува,но когато ви види,му става още по-непоносимо,а би трябвало да е щастлив от това.С привързването привързваш тялото,но не и душата,то е илюзия за любов,а не самата любов.Съществуват някои практикуващи мъже,които привързват ,само защото са станали мързеливи и дотолкова не се грижат за себе си,че нормална жена не би им обърнала внимание без магия.Те не са склонни да се оценят трезво отстрани,да се усъвършенстват и в ,крайна сметка,човек получава тази или този,който заслужава.Когато човек се очисти в мислите и делата си,задължително бива забелязан.
   Има неща на този свят,които не са ни подвластни-например,любовта.Това,което се постига и с любовното привързване е физическо влечение.Любовта не може да бъде прнудена,за да я има.Тук са дадени някои привързвания,но всеки си има глава на раменете,за да прецени дали да ги прави или да търси други начини.

PostАвтор: Balanar » неделя, 2017-01-08, 5:51 PM » Пост # 2

На мене ми харесва идеята да се работи върху духовното, а и физическото развитие разбира се.
Повечето хора се отдават на едното и отричат другото. Разбира се, преобладават материалистите - фитнеси, дрешки, бижута, коли и всичките други екстри. Тези неща не са лоши сами по себе си стига да не стават фикс идея и единственото нещо, на което се набляга. Също така - много удохотворените личности, които отричат материалния свят и изглеждат по-скоро като отшелници и асоциални психопати също не са за предпочитане. Те развиват едно его, за това че са много извисени и просветени хора, които са нещо повече от другите. Много често обаче след дългото отричане те се отдават на подтисканите емоции и желания и те ги връхлитат с огромна сила. 
Също много важни са и социалните умения разбира се.

PostАвтор: Agena » неделя, 2017-01-08, 7:12 PM » Пост # 3

Да,емоционалната интелигентност е много важна.Също и умението да се комуникира-според мен,там до голяма степен оказва влияние нашия темперамент.Аз съм доста затворена като харектер,не допускам лесно хора до себе си-съзнавам,че е наложително да работя в това отношение,но ...Трябва да търсим винаги баланс между материалното и духовното.Според мен,един мъж или една жена представляват съвкупност от физически и духовни качества.В първия момент,в първите  7 секунди се впечатляваме от външността на човека,след това ,за да задържим впечатлението,трябва да се проявят духовните качества.Всичко трябва паралелно да се развива.Винаги ми е било интересно,защо хората прибягват до подобен род привързвания.Да,писала съм и други теми тук,за самоусъвършенстването,но тях почти никой не ги чете.В един момент ползвах един индикатор за посещаемостта,за да се види от какво се интересуват най-много посетителите.Ключовата дума беше "любовна магия".Явно,хората в повечето случаи,въпреки годините си си остават деца,които сърдито тропат с крак,когато не получат исканото от тях.

PostАвтор: Agena » неделя, 2017-01-08, 11:50 PM » Пост # 4

Бих добавила и още нещо,от магическа гледна точка,защото осмислям действията най-вече от нея.Тоест,не правя нещо случайно.Това,което наричаме външност,за мен е нещо по-различно-това е енергията,излъчването на човека,дали вибрацията му е сходна с моята или не.Не ми е нужно да го видя наживо,за да усетя това,не ми е нужно и съжителство или ухажване,за да изпитам чувства.Добре се разбира по енергетиката на написаното,по излъчването,което долавяме през Скайп или на друго място,тогава полето на човека,как да го кажа,се отваря.И ако той е със сходни на моите вибрации,за мен става забележим и привлекателен,дори и да не е така красив.Исках да уточня,че това влагам в понятието външност,освен физическите качества,но този момент за мен е по-важен и от качеството на физиката.Магьосниците се ръководят от съвсем други неща,на пръв поглед алогични.

PostАвтор: Balanar » понеделник, 2017-01-09, 0:10 AM » Пост # 5

Агена, това че ги пиша тези работи не означава, че съм такъв. Аз също съм затворен и труден характер.
Да ти кажа и да работиш върху себе си единственото, което ще постигнеш е двуличие. Прилагам го понякога, защото се налага.... 
Възгледа ти за външността е интересна. Хоратя му казват харизма smile 
Ако кажа, че външността в жените не ме вълнува ще излъжа, въпреки че вкусът ми е доста различен от всеобщото мнение за красота. Но както казваш ти, ако човекът няма качества е просто една хубава черупка.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 0:18 AM » Пост # 6

Хубава и празна черупка,която скоро става безинтересна-може би,за вечер,две или тр,от сексуално естество.И при мъжете,и при жените се случва да допускат някакви грешки в разбиранията,когато съдим за другите от нивото на собствения си светоглед,когато им придаваме характеристики,които,може би,те не притежават и след това се разочароваме и започват напъни,любовни привързвания и каквото искаш още.Няма застраховани от грешки,всеки може да ги допусне.Затова е най-добре,там е най-малка вероятността от грешка,да общуваме впо-близък плън със себеподобни,с хора,които имат светоглед като нашия,интереси като нашите,следователно и сходни вибрации.Нали казват,че подобното привлича подобно.Бягаш,бягаш и се връщаш пак при него.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 0:20 AM » Пост # 7

Да,харизма се нарича,но понеже се вдъхнових да пиша и да обяснявам,пропуснах името й.:)

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 0:36 AM » Пост # 8

Бързо го прочетох и го изтрих.Затова и се чувствам не на място,когато се съберат разни компании,които може да са от нелоши хора,но те имат твърде различни теми за разговор,които и мен изобщо не ме вълнуват-ядене,пиене,третото нещо,евентуално на кой какво му казали в офиса и т.н.Знаеш ли какво правя в тези случаи?Държа се любезно от куртоазия,но винаги оставам някъде встрани.Мислено се самоизключвам,точно като котките,които не се притесняват,примерно,от шума на автобуса,но даже и сред него,могат да уловят стъпките на мишката.

PostАвтор: Balanar » понеделник, 2017-01-09, 0:49 AM » Пост # 9

Няма как да е друго яче, при положение, че хора като нас макар и малко се опитват да осъзнаят и избягат от Матрицата. Между другото, този човек за когото казах имаше теория, че филмът Матрицата е по действителен случай.
Аз напоследък работя по тази така наречена куртоазия, което за мен си е двуличие, но няма как без него.
Причината е, че малко или много ние живеем в "техният свят", хората с колите, постоянните житейски драми и правилното мнение на всякаква тематика, от политика до спорт. Особено Българите са велики всезнайковци и винаги сме най-най. Има някакво всеобщо мнение, че тук е най-красиво, ние сме най-умни и нацията с най- стара история. Видиш ли българските учени са измислили всичко, но лошата Русия и Америка са го откраднали. Абе най- онеправданите biggrin

Понякога ми се иска да живея на село, да имам 2/3 приятеля и до там. Но за съжаление си трябва постоянен доход, за да може човек да си го позволи.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 1:04 AM » Пост # 10

Не е задължително да си постоянно на село или на вила извън града,което е по-добрия вариант за градски чеда.Аз никога не съм живяла на село,дори и за малко.Достатъчно е,когато ти омръзне,да имаш място,където да натрупаш енергия и да се скриеш за два-три дена.Това,което прочетох...Българите упорито вървят по стъпките на македонците-комплекса на малките нации/пропусна да напишеш,че и тук жените са най-красивите и никои други не могат да са по -красиви от тях.За най-морални не знам,повечето жени тук отдавна са лишени от чувството за чест и достойнство и сами се бутат в ръцете на мъжете/.Това двуличие и аз го имитирам,но се чувствам най-добре,когато съм сама или с приятели,но те моите приятели се броят на пръстите на едната ръка,а на пръстите на двете са добрите познати.

PostАвтор: Balanar » понеделник, 2017-01-09, 1:20 AM » Пост # 11

Радвай се, че имаш приятели които се броят на ръката ти, аз и толкова нямам  smile 
Най се дразня по Коледа и Великден ден как всички стават много набожни и добри, а през останалото време.....
Абе доста изкривена нация, но поради първичното и първобитното съществуване сме няколко идеи по-добре примерно от Америка, от относно реалността. Там смятай, че си във филма от самото ти раждане. Освен, че живота ти е на кредит, пропагандата и зомбирането е жестоко.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 1:36 AM » Пост # 12

Животът е на кредит,за да могат да те контролират по-добре.Така няма да имаш никакви извисени идеи,а ще се бориш само за физическото оцеляване.Човекът много мъдро ти го е казал,че сме в Матрица.Зеланд говори за нещо подобно,с различни термини-там трябва да се измъкнеш от действието на Махалата.Реалността си я създаваме сами. Да,за САЩ е вярно,но забелязал ли си,че България все повече заприличва на Щатите по манталитет?Навсякъде властва чалгата ,в пряк и преносен смисъл,гледат да изкарат от заплата до заплатавтората най-затлъстяваща нация в света сме,състраданието е изтрито като понятие и т.н..Дори и т.нар.  духовни люде преди много повече се интересуваха от магия,сега вече го няма,то и една част,като моя много,много близка приятелка,като сестра,заминаха за чужбина.

PostАвтор: Balanar » понеделник, 2017-01-09, 1:43 AM » Пост # 13

Ами да, новото поколение или по-скоро тези, които сега са тинейджъри и младежи са си по-западен модел. Причината е интернет предполагам, незнам.
Ами заминаха за чужбина, няма семейство без роднина там, но аз си мисля, че ще се върнат и дано така стане. Което ще е прекрасно, защото ще са се облагородоли малко или много.
За целта стандарта трябва да се вдигне обаче.

PostАвтор: Agena » понеделник, 2017-01-09, 1:48 AM » Пост # 14

Не е само интернет.Децата правят това,което виждат най-вече вкъщи,ако не го видят вкъщи-то тогава в училище,а ако и в училище го няма,тогава ги учи улицата.Превръщат се в консуматори на квадрат.Те не познават цената на труда и искат всичко да получат наготово.Постепенно,този модел на мислене се пренася от материалните към нематериалните неща-искаш и получваш,междувременно играеш,точно като в компютърните игри.Само че във виртуалния свят може да има проба,грешка и т.н. и после да останеш  жив и да почнеш наново.В живота не можеш да започнеш винаги наново.Не можеш и да получаваш всичко наготово-ей така,да щркнеш с пръсти и да имаш един мъж или жена.Понеже тръгнахме от привързванията,това е според мен,един от мотивите да търсят най-много това.Свикнали са да получават-по  лесния начин,ако може и друг да им го направи.

PostАвтор: Balanar » понеделник, 2017-01-09, 1:56 AM » Пост # 15

Няма ги вече духовните учители, както и добрите примери, на които да поддържат. А може би ги има, но не са модерни вече. Лека нощ от мен, че трябва да ставам скоро за матрицата biggrin

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg