Автор: Agena » петък, 2016-06-10, 1:12 PM » Пост # 1
Този ритуал можете да ползвате,ако работите,но поради непонятни причини ви създават проблеми на работата и непркъснато се заяждат с вас.Този проблем може да се реши и ще се учудите колко лесно може да се справите с него.За целта вземете една шепа маково семе и носете семето в ръката си,докато стигнете до своята месторабота.Когато се приближите до входната врата на сградата ,където работите,хвърлете на прага маковото семе и кажете един път:
"Както има много макови зърна в шепата ми,толкова много да е и уважението тук към мен!Никой лоша дума няма да ми каже,на недостатъците ми да укаже.Така да бъде!"
Ако постъпите по този начин,сами ще се учудите колко бързо ще се измени отношението на околните към вас.Понякога човек не може по обичайните начини да си реши проблемите и няма нищо лошо в това да прибегне до магията.
Често се задава въпросът защо при едни даден ритуал проработва,а при други-не.Не всеки ритуал е подходящ за всеки,обикновено,когато го прочетете,вътрешно ще почувствате това за вас ли е или не е.Зави и каква традиця следвате.