|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Дрехата,която носи късмет (Ритуал) |
Дрехата,която носи късмет |
Дрехата,която носи късмет е подходяща за работа,защото ни помага да се справим с трудностите там.Носи ни издържливост,помага ни да преодоляваме препятствията,да решаваме проблемите в наша полза.
С тази дреха следва да се сдобием в периода на Нарастващата Луна.Можем да купим вещта в който и да е бутик,магазин и даже на пазара,важното е да не е била носена от друг преди това,за целта не подхождат дрехите,придобити от магазините за втора употреба или износени от друг и после подарени на нас.В краен случай,можете да вземете и някоя любима дреха от гардероба си,която сте придобили по-рано.С нея трябва да са свързани приятни спомени-напр.,щастливо пътуване,подарена от любим човек и др.Главното е да имате специално отношение към тази вещ и то да не е негативно.Нужно е дрехата да бъде изработена от естествени материали-вълна,памук,лен,коприна.Цветът й също е много важен-най-ефективни са зелените,златистите и землистите оттенъци. Вещта,която ще употребите в качеството на талисман,първо трябва да бъде почистена от негативната енергия,която е насъбрала.За целта вземаме найлон,който да е в такъв размер,че спокойно да разпрострем върху него дрехата.И така,разпростираме найлона.Отгоре насипваме тънък слой готварска сол,а върху солта разпростираме дрехата,която ще ползваме като талисман.Оставяме всичко така цяла нощ.На следващата сутрин изтръскваме добре дрехата,а солта трябва да се изхвърли. Сега идва време талисманът да се зареди.Предварително си купуваме една монетка с дупка в средата от някой китайски магазин,т.нар. монетки,които носят щастие.Пришийте сами монетката от вътрешната страна на дрехата.Докато шиете,елиминирайте всички странични мисли и си мислете за препятствията,които трябва да преодолеете.Въобразете си,че преодолявате всички тези трудности и накрая се изкачвате на върха на една планина.Около вас всичко свети и искри.Където и да спрете,всичко се превръща в злато.Сега насочете тази мислена картина към вашия талисман.Подръжте дрехата още няколко минути в ръце,след това я сгънете и сложете в шкафа.Идеалният вариант ще е ,ако гардеробът се намира в югоизточната част на стаята-сектора на богатството.Щастливата дреха не се носи всеки ден.Облича се в сложни ситуации,когато действително ви е необходима помощта на талисмана. Когато дрехата се износи,не си струва да я пазите.Намерете си нова дреха и я заредете пак за късмет работата и материална облага.Винаги благодарете на талисмана си,дори с негова помощ да сте преодолели най-незначителни трудности.
|
Интересно. Постоянно зареждам талисмани, но е ми е идвала идея да заредя дреха.
Мисля си обаче, ако дрехата не е нова, а примерно на близък който ми я е дал да я нося пак може да се получи. Т.е. няма значение дали е носена от друг или нова дрехата. дори като е нова тя е поела много чужди енергии, докато тъкат плата, докато го кроят, шият, пакетират и продадат. Затова и преди да се зареди се използва изчистване със сол.
|
Цеци,като се има предвид,че ти предстои разчистване,това е интересен начин за зареждане.Може дрехата да не е съвсем нова,да е носена дори от някой,но е водещ начина,по който ти я усещаш,дали ти е "късметлийската",както казва народа.Да е свързана с някакви приятни спомени и преживявания,а не,примерно,да си била с нея на нечия смърт и т.н.
|
Съгласна съм, Аджена, и ми даваш добра идея. Тъй като първо ще разчистя и ще изхвърлям наред мога преди да почна да почиствам и подреждам останалото да наръся всичко - мебели, дрехи и посуда, включително цялото жилище по ъглите примерно и да го оставя една нощ. На другият ден да изсмуча солта с прахосмукачката и тогава да започна да почиствам и подреждам.
|
Да,дори и да поразместиш малко мебелите,местата на дрехите,да отвориш по-голямо пространство-така енергията не се изкривява по пътя си.А можеш да изкараш дрехи,които не си носила от доста време и не ти са харесвали като цвят особено и да се пробваш да ги носиш-да се поразчупи малко зоната на комфорта :)).
|
Аз мисля да изхвърля всичко което не съм ползвала повече от година. Включително мебели с които съм заринала маза и таван. След всичкото хвърляне и разчистване ще направя и енергийно такова. А колкото до дрехите... Нямам дрехи в които да се чувствам некомфортно, просто имам прекалено много дрехи. В началото на лятото изхвърлих 12 чувала, сега предстои още поне толкова...
|
Даже не дв, а само една. Преди да тръгна за морето установих, че разполагам с 28 сака - сведох ги до 3. Имах и 30 якета, всеедно ще отварям магазин, Тях ги сведох до 4... Сега ще изхвърля и всичко останало. А старите мебели с които съм задръстила таван и маза предстои да бъдат "рециклирани" в печката.
![]() Ще разчистя домът си радикално, а от там и живота си...
|
Аз колкото повече дрехи имам толкова повече нямам какво да облека.
![]() ![]()
|
Аз имам много аксесоари които си изработвам сама. Мога с черно поло и панталон само след смяна на аксесоарите да изглеждам коренно различно.
![]()
|
| |||
| |||