|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Сребърен пръстен за защита от обратен удар |
Сребърен пръстен за защита от обратен удар |
Всеки метал си има своите силни качества и магът избира онзи метал,чийто качества са му най-много нужни.Това е заклинание за сребърен амулет.Вземете сребърна вещ,която впоследствие ще носите върху себе си и я наговорете така:
„Вещ от сребро! Послужи на мен/името/,за защита и добро! Във всички времена със сребро са се откупували от беда и зло, Винаги от болестта е изцелявало сребро, Себе си със сребро ще защитя,на магията да ми вреди ще забраня! Лунният метал на мен/името/,силата своя е довел, На майстора-магьосник способността /името/ да навреди е отнел! Докато този сребърен предмет е мой,всяко зло и вреда, Отправени към мен,да паднат в калта! Всяка моя думичка към вещта да се прилепи, Както казах,така и да се осъществи! Добър дух-на земята!Зъл дух-под земята! Ключът е дал Хилериен, С катинар заключен е от мен, Нека силата ми се съхрани Здравето ми да цъфти! Да бъде така и всичко тъй да стане, Талисманът със среброто За мен/името/ да се захване! Гой!” Чете се на пръстена 3 или 9 пъти,фазата на Луната няма значение,но е добре да я помолим за помощ преди ритуала,защото среброто е лунен метал.
|
| |||
| |||