Автор: Agena » понеделник, 2016-11-28, 8:04 PM » Пост # 1
Полезно е за тези,в чийто офис или магазин ходят богати благополучни хора.Не е типичен крадник,по-скоро чрез богатите хора се привлича и м вас благополучие.Прави се винаги на нарастваща Луна-най-добр,изчакайте 5-я лунен ден,защото тогава започва същинската магическа работа.Вземате най-голямата като номинал монета,която е в обращение в страната ви.Зашивате я в парче от плат от естествена материя и я слагате под прага на помещението.Когато я сложите,прочетете три пъти заклинанието:
"През седем пътя към прага мой,силата на парите призовавам,ниско аз й се покланям/тук трябва един път да се поклоните/.Монета тук една лежи,към мен примамва сила и пари.Към моя дом/офис,магазин/тичат хорските пари.Заклинам ги със слово силно .Както съм казал,така да бъде!"
Откуп не трябва.Прави се през деня,преди залез слънце.Тъканта за торбичката да е в светъл цвят,по възможност небоядисвана.Монетата да е в обращение и да е от националната парична единица.Слага се само под прага!Ако не можете да й измислите място там,търсете друг обряд.Назовавате името си,ако правите ритуала за друг-неговото име.Ако трябва да се местите в друго помещение,постъпете така-ако работите са вървели добре до момента там,изкарвате монетата и правите същото с нея в новото помещение.Ако не са потръгнали-пак я вадите и я закопавате под някое младо дръвче,в корените му.