• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Привързване с менструална кръв

PostАвтор: Agena » вторник, 2017-01-17, 8:45 PM » Пост # 1

Събира се менструална кръв от първия ден на менструацията,защото тогава тя е с най-голяма магическа сила,носи в себе си колосална сексуална енергия,която е способна да привърже.Ето защо,жената изглежда толкова првлекателна за мъжа в първия ден от менструацията си.Вземи 3,7 или 9 капки,но не се увличай в количеството,защото силата на привързването не е в количеството кръв.Когато сториш това,добави кръвта в червено вино,коняк или някакъв червен сок,но да не е доматен.После прочети над напитката заклинанието:

"В името на Сатаната,Княза на Мрака,Владетелят на Света!Да се изпълни делото на моята страст!Дяволи,бесове,призовавам ви на помощ ,моля ви,дайте ми сили нечовешки,чарове неземни,за да мога аз/името ви/ така да окова с моите вериги раба/името на жертвата и датата му на раждане/,че той да не може да ги разкъса навеки,ни през нощта,ни през деня,нито в тихата вечер,нито в светлото утро и когато тази напитка се разлее по всички  вени , /името на обекта/,страстта му към мен/вашето име/ да се разгори.Любовта му към мен с всеки ден да става все по-гореща,за да се опиянява той от своята страст,така както се опиянява от тази напитка/името на напитката/.Така да бъде и така ще бъде!"
Напитката се пие по време на Растяща Луна или Пълнолуние.Оставят се в откуп по 15 монети на три кръстопътя с думите "Платено!"

PostАвтор: Iliyanad » понеделник, 2022-08-15, 2:57 PM » Пост # 2

Има ли други ритуали с менструална кръв, ако човекът има любовница...
Моля да споделите.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg