• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Очистване с вода и огън

PostАвтор: Agena » вторник, 2014-05-13, 11:42 PM » Пост # 1

Този обряд помага в началото на резки и неочаквани проблеми в живота ви,които се случват с вас самите и с близките ви.Ако подозирате,че това не е случайно,то тази чистка е най-полезното,което би могло да ви се препоръча.
           Обрядът в много отношения е подобен на някои езически обреди,но сам не се явява такъв.Необходимо е да идете на безлюдно място край течаща река,където да разпалите хубав огън.Може да се прави по всяко време,но най-добре е час преди изгрев Слънце.Времето на провеждане не е толкова съществено.
           Нужно е да се съблечете голи и да влезете във водата.Потопете се с главата 12 пъти в реката и след всяко потапяне кажете следните думи:
           "О,ти,Река-Майко!Както Ти си чиста,бяла и светла,така и аз,рабът/рабинята//името ви/,да бъда светла,чиста и бяла.Както ти водите свои в океана-море отнасяш,така отнеси всичко зло,лошо и натрупано от мен.Амин на словото мое сега и винаги и во веки веков!"
          После се върнете към огъня,прескочете го и седнете до него на по-рано приготвена постелка.Гледайки огъня,прочетете 12 пъти следното заклинание:
          "О,ти,Огън,жарък и красив!Както ти до небето пламтиш и звездите са подобни на твоите искри                                ,така и изгори всичко повредено у мен,цялата отрова в мен,отровата пакостна,която в мен досега е останала.Очисти ме,Боже!Амин,Амин,Амин."
          След това се облечете и си идете вкъщи.Преди да тръгнете,залейте огъня с речна вода и докато гледате парата,кажете един път:
           "Това е огън,а това е вода,а от техния брак за мен е чистотата на парата.Амин!"
             След това трябва да пазите пост 12 дни-на вода и проста храна.Много хора питат сходен ли е магическият пост с християнския?Магическият пост се прави не в определено число и календарни дати,а преди или след по-особени ритуали.Простата храна е онази,която не се явява деликатес за вас,това е храната за поддържането на живота,а не,която води до затлъстяване.Яж,за да живееш,а не живей,за да ядеш-тази древногръцка мъдрост може да се приложи и в магията.Освен това постът е нашата жертва към Силата.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg