• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Occult  
Защита с чаша вода

PostАвтор: Agena » събота, 2014-05-17, 11:27 PM » Пост # 1

Това е кратък защитен ритуал срещу врагове-напр.,на работното място или другаде,където сте заедно с доста хора.Защитава срещу сплетни,агресия от началници и други немагически форми на атака.Отличава се с изключителната си простота на изпълнение/защитата е черна,спиритуална/.В интервала между 00.00 до 03.00 часа през нощта на нарастваща Луна или пълнолуние,трябва да застанете срещу огледалото,като държите напълнена догоре с вода стъклена чаша.Докато се гледате в очите в огледалото,казвате върху водата един път следното заклинание и я изпивате.
   "По чистото поле вървя,насреща ми седем духа с полудухове търчат,всички черни,всички зли,всички носещи на хората беди   .Вие,духове с полудухове,при лошите  идете,на повод ги водете,за да остана от тях цял и невредим - пътуващ и на път,вкъщи и във горски кът,при чужди и при  свои,на земя и във вода,на обяд и на веселба,на сватба и в беда.Наричането ми е дълго,словата ми са крепки.Който думата ми повреди,на себе си лошо ще навреди,както беше казано преди."

Защитата се подновява на всеки месец.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Статистика

Copyright

Okultno.info не носи отговорност за споделената информация под формата на статии и мнения във форума. Използваме свободно разпространени линкове в интернет за представените видеоклипове и е-книги тук.

За контакти

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт или ни пишете на
okultno.info@ mail.bg