|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Защита с вода (ритуал) |
Защита с вода |
Защитата трае една година.По Пълнолуние се взема вода от 7 кладенеца.Отива се с водата на полето и там се казват следните думи,като водата се заговаря,шептейки седем пъти:
"Седем черни планини,седем гибелни поля, и пътеки седем криви,седем извора дълбоки, Ручеи от мен видени,а от бесовете пазени, С величава сила укрепени, с крепко благо надарени, който си налее,злото от себе си ще отвее, който водите в смес развърти, душата си ще укрепи, който под Луната на водата шепти, и Дявол не ще го сломи, истински се това извършва, и със мен се сътворява, а кога лицето си умия, то намисленото става. И каквото не се случи, бесовете ще помогнат и за мене ще се молят. Водата е наречена, щит пред нея е сложен. Амин!" След като седем пъти са казани горните думи,с предварително приготвен нов черпак се гребва от водата ,излива се върху главата цялата и се изрича един път: "Което е казано,на мен е затвърдено.Амин!" Черпакът се оставя на същото място и си тръгвате,без да се обръщате назад. Ако не можете да намерите вода от кладенци,може да ползвате минерална вода от различни марки и различни бутилки,а също и взета вода от седем различни чешми или извора. Защитата действа добре при емоционални изблици,енергийни вампири и други.
|
| |||
| |||