|
|
Forum moderator: Occult |
Форум - Архив на Okultno.info Форум Магия Заклинания - Ритуали Кои ритуали са проработили? |
Кои ритуали са проработили? |
Здравей и добре дошла!
Преди няколко години бях направил любовна магия с чесън и ефект имаше , но малък. Тогава и не търсех сериозна връзка , а по скоро беше от любопитство. Скоро мисля да пробвам пак и ще опресня резултата. ![]() А ти какви ритуали и/или заклинания си правила и какви са били резултатите ти? Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородният път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
|
Част от тях съм изпитала върху себе си и са били работещи,например,тези,които съм дала като практики в едноименната секция-за сексуалната енергетика и за изчистването с тамян и теменужка.Ползвала съм и защитата с трите монети,която в първите два дни работеше доста добре,за лицата с добре развито психично зрение при направата на тази защита в първия ден изглеждаш като обвит в мъгла,макар че няма защита,която да не може да се пробие и няма нападение,което да не може да се неутрализира.Към 5-7 ден тя вече действаше доста по-слабо.За някои от останалите ритуали,били са давани на други лица,които са споделили,че са постигнали някакви успехи там.По отношение на ритуала "Чертогрыз" -той не е опитван от някой от заобикалящите ни,тъй като на всички се е видял доста трудоемък,а лично аз не съм имала потребност да извършвам такъв ритуал,предупредила съм за скритите опасности в него.
|
Всяко нещо може да проработи,зависи кой го прави,но Апофис е прав,че трябва да се подновяват след време.Нерядко в обясненията към самите ритуали се уточнява този въпрос-дали ежемесечно в определена лунна фаза,дали веднъж,три пъти годишно и т.н.Също зависи и от това доколко активно практикувате,тогава може и по-често.
|
| |||
| |||